«2+2» планує запустити підсумковий випуск програми «ДжеДАІ»

«2+2» планує запустити підсумковий випуск програми «ДжеДАІ»

29 Серпня 2014
6880
29 Серпня 2014
16:40

«2+2» планує запустити підсумковий випуск програми «ДжеДАІ»

6880
«2+2» планує запустити підсумковий випуск програми «ДжеДАІ»
«2+2» планує запустити підсумковий випуск програми «ДжеДАІ»

Програма «ДжеДАІ. Воїни доріг» телеканалу «2+2», яка 18 серпня святкує два роки в ефірі, незабаром окрім щоденних випусків матиме і підсумковий. Про це повідомив шеф-редактор програми Максим Сухенко, якого цитує прес-служба телеканалу.

 

Підсумкова програма виходитиме в кінці тижня і більш докладно розбиратиметься в автомобільній тематиці. «Там будуть і поради для тих, хто збираються в дорогу, і рішуча боротьба з незаконним паркуванням, і розслідування. Так-так на автомобільну тематику може бути чимало розслідувань - скандальні ДТП, автомобільні афери, секрети чорного авто-ринку, недолив на автозаправках, халтури на СТО - це все, що бентежить водіїв і "ДжеДАІ. Воїни доріг" будуть з цим усім боротися», - розповів пан Сухенко.

 

Він пояснив, що за два роки в ефірі програма виросла. «Починали ми скромно, нарізками відео з реєстраторів, які показували наслідки нехтування правилами руху і курйозні випадки на дорогах. Цей продукт є і зараз. Програму дивляться дуже добре. Однак за два роки, поки ми готували до ефіру 277 програм, "ДжеДАІ" виросли...», - зазначив пан Сухенко.

 

Нагадаємо, на початку літа інофрмаційно-аналітичну програму «ДжеДАІ» перезапустили. Ведучою стала Тетяна Ожелевська.

 

«ДжеДАЇ. Воїни доріг» - проект, присвячений дорожнім подіям в Україні та світі. Журналісти програми готують оперативні та актуальні новини про події на дорогах, про важливі зміни в правилах дорожнього руху та в роботі страхових компаній.

 

Виготовляє програму департамент журналістських проектів групи «1+1 медіа» на замовлення телеканалу «2+2».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6880
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду