Новий канал готує фільм «Ревізор без купюр» про історію ревізій Фреймут

Новий канал готує фільм «Ревізор без купюр» про історію ревізій Фреймут

26 Серпня 2014
8079
26 Серпня 2014
19:01

Новий канал готує фільм «Ревізор без купюр» про історію ревізій Фреймут

8079
Новий канал готує фільм «Ревізор без купюр» про історію ревізій Фреймут
Новий канал готує фільм «Ревізор без купюр» про історію ревізій Фреймут

Спеціально до триріччя програми «Ревізор» творча команда Нового каналу готує фільм про історію проекту під назвою «Ревізор без купюр». Про це повідомляє сайт «Ревізора».

 

За задумом сценаристів, це буде «екскурс» в історію «Ревізора», а гідом для всіх глядачів стане ведучий Олександр Педан. Він побуває у знакових для «Ревізора» місцях, поговорить із героями випусків і членами команди, покаже те, що лишилося за кадром, і розповість цікаві факти з історії шоу. Наприклад, на яку суму розщедрилася Ольга Фреймут, залишаючи в закладах чайові.

 

«Коли я отримав пропозицію від творчої команди проекту, першою думкою було: "Боже, як я можу бути пов'язаний із" Ревізором "?! Але, вислухавши аргументи, визнав, що вони звернулися за адресою, - з усмішкою говорить Олександр Педан. - Справді, я прекрасно знаю і Фреймут, і Притулу... Причому незалежно одне від одного. Але при цьому ніколи не був залучений до процесу створення "Ревізора"... Тому можу бути абсолютно об'єктивним, розповідаючи про історію шоу. І, звісно, з огляду на дружні відносини з ведучими, дозволятиму собі жартувати з них».

 

«Саша дуже старається. І відчувається, що йому подобається його роль. Єдиний його недолік, що переростає в достоїнство, - те, що він надто добрий. Навіть у тих місцях, де, за нашими очікуваннями, його не повинні були зустріти дружелюбно, люди реагували найкращим чином. Гостинно і миролюбно», - коментує керівник Творчого об'єднання Нового каналу Вікторія Бурдукова.

 

Для створення проекту команда проїхала за шість днів майже 3 тис. км - від Ужгорода до Полтави. За словами Вікторії Бурдукової, місця для відрядження вибиралися «по пам'яті». «Ми просто сіли й почали згадувати ті місця, які можуть розкрити якісь таємниці "Ревізора", - розповідає вона. - Зокрема й якісь загальнолюдські таємниці... Наприклад, що відбувається, коли у ведучої сідають батарейки в мікрофоні-петличці? І як замінити цей блок у всіх на очах? Тим більше, якщо він прикріплений під довгою сукнею! Ми запустимо глядача в нашу "телекухню" і покажемо, як все відбувається насправді. Сподіваюся, буде цікаво».

 

Нагадаємо, з 18 серпня о 19:00 на Новому каналі виходять нові, не показані раніше випуски «Ревізора» за участі ведучої Ольги Фреймут і пост-шоу «Страсті за Ревізором» з ведучим Сергієм Притулою. Згодом на каналі має стартувати «Ревізор» з новим ведучим, ім'я якого канал тримає в таємниці.

 

27 серпня «Ревізор» святкує своє триріччя. Нещодавно російський телеканал «Пятница!» придбав у Нового каналу права на адаптацію шоу «Ревізор» і запустив проект під назвою «Ревизорро».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8079
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду