Російський телеканал придбав у Нового каналу права на адаптацію шоу «Ревізор»

Російський телеканал придбав у Нового каналу права на адаптацію шоу «Ревізор»

16 Травня 2014
8625
16 Травня 2014
16:19

Російський телеканал придбав у Нового каналу права на адаптацію шоу «Ревізор»

8625
Російський телеканал придбав у Нового каналу права на адаптацію шоу «Ревізор»
Російський телеканал придбав у Нового каналу права на адаптацію шоу «Ревізор»

Телеканал «Пятница!» придбав права на адаптацію на російському телеринку шоу «Ревизор» виробництва Нового каналу. Про це повідомляється на сайті програми.

 

Нині укладено договір на виробництво одного сезону з 30 епізодів. Адаптований у Росії проект називатиметься «Ревизорро». Ведучою стане Олена Летуча (на фото).

 

«Це чудова новина для Нового каналу: ми виробляємо продукт, який цікавий людям на інших територіях. Росіяни з повагою ставляться до українського виробництва, досить багато наших фахівців працює в сусідній державі. Я спілкувалася з різними російськими телевізійниками. Вони в захваті від тієї свободи слова, яка існує у нашій країні. Тож продаж формату важливий ще й у соціальному сенсі. Купуючи формат, росіяни можуть перейняти і наші стандарти журналістики. Зрозуміло, що на загальному тлі це дрібниці. Але, дай Боже, щось хороше з цих дрібниць та й вийде», - сказала керівник творчого об'єднання Нового каналу Вікторія Бурдукова.

 

За словами Вікторії Бурдукової, мешканці Росії - друга за чисельністю глядацька група проекту. Саме такі дані офіційних сторінкок «Ревізора» у соціальних мережах, де виробники проекту «чітко бачать структуру аудиторії».

 

Перед передачею прав на адаптацію шоу творчою групою «Ревізора» була написана біблія формату. «Ми створили докладний посібник, за яким можна працювати, навіть не побачивши програму. Прописали всі таймінги, етапи виробництва, образ ведучої. Більше того, навіть варіанти провокацій рекомендували. Я дуже сподіваюся, що російським колегам це допоможе. І що їхній проект вийде не гіршим за наш», - розповіла Вікторія Бурдукова.

 

Очікується, що прем`єра «Ревізорро» на російському каналі «Пятница!» відбудеться 1 червня.

 

Як розповіла Вікторія Бурдукова, телеканал «Пятница!» зацікавився цим форматом «доволі давно». «Очікувалося, що Новий канал зніматиме для Росії шоу з Ольгою Фреймут. Однак зрештою «з огляду на цілий ряд причин, зокрема й зайнятість нашого ТО на власному виробництві Нового каналу, з «Пятницей!» вирішили підписати договір про продаж формату», - уточнила керівник продакшну.

 

Ведуча шоу у Росії буде нагадувати Ольгу Фреймут

 

Нагадаємо, «Ревізор» - телевізійне соціальне реаліті-шоу про якість сервісу у готелях і ресторанах. Виробляється і виходить в ефір на Новому каналі з 2011 року. За чотири сезони свого існування проект став одним із найпопулярніших шоу українського телебачення. 2012-року «Ревізор» завоював12-ту національну телевізійну премію «Телетріумф» у номінації «Інформаційно-розважальна програма».

 

«Детектор медіа»

Фото - http://revizorro.friday.ru

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8625
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду