Канал «Україна» запустив соціальний ролик «Незалежність України – єдиний шанс…»

Канал «Україна» запустив соціальний ролик «Незалежність України – єдиний шанс…»

22 Серпня 2014
4833
22 Серпня 2014
19:22

Канал «Україна» запустив соціальний ролик «Незалежність України – єдиний шанс…»

4833
Канал «Україна» запустив соціальний ролик «Незалежність України – єдиний шанс…»
Канал «Україна» запустив соціальний ролик «Незалежність України – єдиний шанс…»

22 серпня в ефірі каналу «Україна» стартує між програмний соціальний ролик «Незалежність України - єдиний шанс ...». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Промо-ролик, що стане частиною всеукраїнської кампанії, був підготовлений каналом «Україна» спільно з Українським кризовим медіацентром. Основна ідея проекту полягає в тому, що незалежність України - це єдиний шанс для кожного жителя нашої країни на збереження культури, повагу в світі, економічне зростання, мир. Ця концепція передана в промо-ролику за допомогою історій з життя дітей від 3 до 7 років, в яких показано, що значить незалежність для кожного українця.

 

«У зв'язку з останніми подіями в країні всі ми стали по-іншому сприймати те, що саме означає незалежність України. Це - наша спільна свобода, гарантія спокою і миру, збереження нашої національної унікальності. Нашим промо-роликом ми хочемо надихнути глядачів, а також нагадати, що є безліч причин для збереження незалежності та миру в нашій країні. І найголовніша причина - це майбутнє наших дітей», - сказала директор департаменту просування бренду і продуктів каналу «Україна» Ольга Шевченко.

 

Креативна концепція ролика розроблена фахівцями Українського кризового медіа-центру. Ідея промо-ролика була реалізована командою каналу «Україна» і компанією Svetofor Film.

 

Над створенням міжпрограмного ролика працювали директор департаменту просування бренду і продуктів каналу «Україна» Ольга Шевченко; начальник відділу ефірного промо Світлана Бережна; креативний директор, режиссер Роман Шома; оператор В'ячеслав Пілунський; продюсер Катерина Скринська;  відео-дизайнер Андрій Журавльов.

 

 

Нагадаємо, що з 18 серпня в ефірі телеканалу «Україна» виходить міжпрограмний ролик «Свічка», приурочений до Дня Незалежності України, а з 22 серпня стартує серія міжпрограмних роликів «Україна. З вірою в серці», в яких провідні зірки українського шоу-бізнесу читають вірші сучасних українських поетів, присвячені останнім подіям в країні.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4833
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду