Шоу «Хочу до Меладзе» з ведучою Вірою Брежнєвою стартує на «Україні» 7 вересня

Шоу «Хочу до Меладзе» з ведучою Вірою Брежнєвою стартує на «Україні» 7 вересня

12 Серпня 2014
6715
12 Серпня 2014
19:04

Шоу «Хочу до Меладзе» з ведучою Вірою Брежнєвою стартує на «Україні» 7 вересня

6715
Шоу «Хочу до Меладзе» з ведучою Вірою Брежнєвою стартує на «Україні» 7 вересня
Шоу «Хочу до Меладзе» з ведучою Вірою Брежнєвою стартує на «Україні» 7 вересня

Прем'єра міжнародного шоу в жанрі серіаліті «Хочу до Меладзе» відбудеться на телеканалі «Україна» 7 вересня. Проект виходитиме в ефір щонеділі о 20:20. Про це повідомляє сайт каналу.

 

Головна мета проекту - створення нового бойз-бенду, учасників якого обиратимуть телеглядачі та музичний продюсер Костянтин Меладзе. Для участі в серіаліті вже відібрали більше 600 молодих людей з України, Білорусі, Казахстану, Росії, Латвії, Литви, Німеччини, США і навіть з Пакистану та Ірану.

 

Ведучою проекту стане співачка Віра Брежнєва, екс-учасниця «ВІА Гри». «Протягом 12 програм учасникам проекту належить дізнатися, яка ціна чоловічої дружби, випробувати радість перемог і гіркоту падінь. Життя учасників проекту камери зніматимуть цілодобово. Телеглядачам буде на що подивитися!», - каже ведуча.

 

Допомагати глядачам і Костянтину Меладзе зробити свій вибір будуть шестеро членів журі, яких, як писала «Детектор медіа», розділили на чоловічу та жіночу команди. Перші шість програм оцінювати конкурсантів вони будуть не в рівних умовах. Співачки Анна Седакова, Єва Польна і Поліна Гагаріна голосуватимуть за зовнішні дані хлопців, а зірки шоу-бізнесу Тіматі, Сергій Лазарєв і Володимир Пресняков поставлять бали за вокальні здібності.

 

Кожен з вокалістів, який отримав хоча б три голоси від членів журі, зустрінеться з Костянтином Меладзе. Наступні ефіри боротися за бали від членів журі та Костянтина Меладзе хлопці будуть уже у сформованих групах. З ними працюватимуть стилісти, професійні тренери вокалу та акторської майстерності, а постановками до шоу займатиметься режисер Алан Бадоєв, який також виступить креативним продюсером проекту.

 

У фінал шоу потраплять тільки два бойз-бенди. Переможця оберуть глядачі каналу «Україна».

 

Нагадаємо, що виробництвом шоу «Хочу до Меладзе» за авторським форматом Алана Бадоєва займається компанія Gaudi studio, яка створила шоу «Хочу у ВІА Гру».

 

Крім каналу «Україна» шоу також транслюватимуть телеканали Казахстану, Білорусі та Росії.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6715
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду