detector.media
12.08.2014 19:04
Шоу «Хочу до Меладзе» з ведучою Вірою Брежнєвою стартує на «Україні» 7 вересня
Шоу «Хочу до Меладзе» з ведучою Вірою Брежнєвою стартує на «Україні» 7 вересня

Прем'єра міжнародного шоу в жанрі серіаліті «Хочу до Меладзе» відбудеться на телеканалі «Україна» 7 вересня. Проект виходитиме в ефір щонеділі о 20:20. Про це повідомляє сайт каналу.

 

Головна мета проекту - створення нового бойз-бенду, учасників якого обиратимуть телеглядачі та музичний продюсер Костянтин Меладзе. Для участі в серіаліті вже відібрали більше 600 молодих людей з України, Білорусі, Казахстану, Росії, Латвії, Литви, Німеччини, США і навіть з Пакистану та Ірану.

 

Ведучою проекту стане співачка Віра Брежнєва, екс-учасниця «ВІА Гри». «Протягом 12 програм учасникам проекту належить дізнатися, яка ціна чоловічої дружби, випробувати радість перемог і гіркоту падінь. Життя учасників проекту камери зніматимуть цілодобово. Телеглядачам буде на що подивитися!», - каже ведуча.

 

Допомагати глядачам і Костянтину Меладзе зробити свій вибір будуть шестеро членів журі, яких, як писала «Детектор медіа», розділили на чоловічу та жіночу команди. Перші шість програм оцінювати конкурсантів вони будуть не в рівних умовах. Співачки Анна Седакова, Єва Польна і Поліна Гагаріна голосуватимуть за зовнішні дані хлопців, а зірки шоу-бізнесу Тіматі, Сергій Лазарєв і Володимир Пресняков поставлять бали за вокальні здібності.

 

Кожен з вокалістів, який отримав хоча б три голоси від членів журі, зустрінеться з Костянтином Меладзе. Наступні ефіри боротися за бали від членів журі та Костянтина Меладзе хлопці будуть уже у сформованих групах. З ними працюватимуть стилісти, професійні тренери вокалу та акторської майстерності, а постановками до шоу займатиметься режисер Алан Бадоєв, який також виступить креативним продюсером проекту.

 

У фінал шоу потраплять тільки два бойз-бенди. Переможця оберуть глядачі каналу «Україна».

 

Нагадаємо, що виробництвом шоу «Хочу до Меладзе» за авторським форматом Алана Бадоєва займається компанія Gaudi studio, яка створила шоу «Хочу у ВІА Гру».

 

Крім каналу «Україна» шоу також транслюватимуть телеканали Казахстану, Білорусі та Росії.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY