Канал «Україна» починає кастинги до нового шоу «Хочу до Меладзе»

Канал «Україна» починає кастинги до нового шоу «Хочу до Меладзе»

6 Травня 2014
7233
6 Травня 2014
17:20

Канал «Україна» починає кастинги до нового шоу «Хочу до Меладзе»

7233
Канал «Україна» починає кастинги до нового шоу «Хочу до Меладзе»
Канал «Україна» починає кастинги до нового шоу «Хочу до Меладзе»

17 травня у Києві телеканал «Україна» проведе перші кастинги нового проекту «Хочу до Меладзе». Про це йдеться у повідомленні сайті телеканалу.

 

Канал «Україна» запускає нове реаліті-шоу «Хочу до Меладзе» разом з продюсером Костянтином Меладзе і режисером, креативним продюсером Аланом Бадоєвим. За форматом проект буде подібний до шоу «Хочу у ВІА Гру», яке вийшло на каналі «1+1» восени минулого року. Костянтин Меладзе у  шоу «Хочу до Меладзе» створить новий, унікальний бойз-бенд. Зробити відбір учасників йому допомагатимуть професійні експерти і співаки різних поколінь. Головними суддями стануть глядачі, які виберуть учасників «народної групи».

 

Стати учасниками нового бойз -бенду зможуть всі чоловіки, які володіють вокалом і  старші 16 років.  Для того, щоб стати претендентом на участь у шоу, необхідно заповнити анкету на офіційній сторінці сайту телеканалу «Україна» і прийти на кастинг. Для участі у вокальному відборі необхідно приготувати три пісні: пісню відомої чоловічої групи, динамічну композицію з танцем і ліричну пісню українською мовою. Ті, у кого немає можливості приїхати в Київ на прослуховування, можуть взяти участь в інтернет- кастингу.

 

Аналогічні кастинги пройдуть в Росії, Казахстані та Білорусі. Учасники шоу отримають шанс заявити про себе відразу у чотирьох країнах. З тими, які пройдуть кастинг, працюватимуть стилісти, професійні тренери вокалу та акторської майстерності, а постановками до шоу займатиметься режисер Алан Бадоєв.

 

Проект «Хочу до Меладзе» з'явиться в ефірі телеканалу «Україна» восени, а також транслюватиметься телеканалами Казахстану, Білорусі та Росії. Виробництвом проекту займається розробник формату «Хочу у ВІА Гру»  компанія Gaudi studio.

 

Нагадаємо, шоу «Хочу у ВІА Гру» завершилося на каналі «1+1» з високими показниками. Фінальний випуск реаліті на каналі взяв рейтинг 5,8%, частку 18,57%, аудиторія 18-54, вибірка «Вся Україна». За вибіркою «50 тис.+» показники нижчі - рейтинг 4,65%, частка 15,27%. Шоу виходило на каналі з 6 вересня по 25 жовтня по п'ятницях о 21.00.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7233
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду