СТБ оголосив дати старту проектів і сітку осіннього сезону

СТБ оголосив дати старту проектів і сітку осіннього сезону

12 Серпня 2014
7427
12 Серпня 2014
15:40

СТБ оголосив дати старту проектів і сітку осіннього сезону

7427
СТБ оголосив дати старту проектів і сітку осіннього сезону
СТБ оголосив дати старту проектів і сітку осіннього сезону

23 серпня в ефірі телеканалу СТБ стартує новий осінній телесезон. Глядачі каналу побачать продовження восьми форматних шоу і реаліті-проектів, а також прем'єру комедійного серіалу власного виробництва СТБ «Коли ми вдома» та лінійки розмовних, розважальних та інформаційних проектів.

 

Нові сезони форматних проектів СТБ традиційно розпланував у сітці вертикально.

 

По суботах, з 23 серпня, о 19:00 на СТБ виходитиме п'ятий сезон вокального талант-шоу «Х-фактор». Ведуча - Оксана Марченко, судді - Ігор Кондратюк, Сергій Сосєдов, Ніно Катамадзе та Іван Дорн.

 

 

По понеділках, з 25 серпня, о 22:30 ітиме шостий сезон соціально-психологічного ігрового шоу «Детектор брехні» з ведучим Дмитром Карпачовим. А з 1 вересня по понеділках о 20:00 додасться п'ятий сезон ігрового шоу «Куб» з ведучим Дмитром Танковичем.

 

По вівторках, з 26 серпня, о 20:00 ітиме третій сезон реаліті-шоу «Врятуйте нашу сім'ю» з ведучим Дмитром Карпачовим. Після нього виходитиме традиційне пост-шоу проекту.

 

По середах, з 27 серпня, о 20:00 в ефірі СТБ - четвертий сезон кулінарного проекту «МастерШеф». Судді проекту - Ектор Хіменес-Браво, Тетяна Литвинова та Микола Тищенко.

 

По четвергах, з 28 серпня, о 20:00 СТБ показуватиме четвертий сезон реаліті-шоу «Зважені та щасливі». Ведуча - Олеся Жураковська, тренери - Ігор Обухівський, Аніта Луценко та В'ячеслав Узелков, головний дієтолог - Світлана Фус.

 

 

По п'ятницях, з 29 серпня, о 20:00 виходитиме сьомий сезон танцювального шоу «Танцюють всі!». Ведучі - Лілія Ребрик і Дмитро Танкович, судді - Тетяна Денисова, Костянтин Томільченко, Раду Поклітару та Влад Яма.

 

По неділях, із 17 серпня, о 20:40 ітиме соціальне ток-шоу «Один за всіх» з ведучим Дмитром Карпачовим.

 

По суботах і неділях зранку о 9:00 в ефірі каналу - кулінарне шоу «Все буде смачно» з ведучою Надією Матвєєвою.

 

Крім того низку проектів СТБ запланував горизонтально.

 

Зокрема, з понеділка по четвер, з 26 серпня, о 19:00 канал показуватиме прем'єру скетчкому «Коли ми вдома», знятого кінокомпанією StarLight Films на замовлення СТБ. Також з понеділка по четвер, у денному ефірі о 16:00 на СТБ виходитиме традиційний тележурнал власного виробництва «Все буде добре» з ведучою Надією Матвєєвою. Нещодавно права на адаптацію формату проекту було продано російському каналу СТС.

 

 

З понеділка по п'ятницю з 18:00 до 19:00 на СТБ йтиме інформаційний випуск «Вікон-новин» зі спецрепортажем. О 22:00 по буднях в сітці залишається також традиційний розширений вечірній випуск «Вікон-новин». Ведучі «Вікон-новин» - Тетяна Висоцька, Володимир Бойко, Віта Євтушина.

 

Нагадаємо, що в серпні СТБ збільшує обсяги інформаційного мовлення. Канал обіцяє, що в новому сезоні випуски «Вікон-новин» стануть одними з найбільш тривалих за хронометражем серед новинних програм українських загальнонаціональних каналів.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7427
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду