detector.media
12.08.2014 15:40
СТБ оголосив дати старту проектів і сітку осіннього сезону
СТБ оголосив дати старту проектів і сітку осіннього сезону

23 серпня в ефірі телеканалу СТБ стартує новий осінній телесезон. Глядачі каналу побачать продовження восьми форматних шоу і реаліті-проектів, а також прем'єру комедійного серіалу власного виробництва СТБ «Коли ми вдома» та лінійки розмовних, розважальних та інформаційних проектів.

 

Нові сезони форматних проектів СТБ традиційно розпланував у сітці вертикально.

 

По суботах, з 23 серпня, о 19:00 на СТБ виходитиме п'ятий сезон вокального талант-шоу «Х-фактор». Ведуча - Оксана Марченко, судді - Ігор Кондратюк, Сергій Сосєдов, Ніно Катамадзе та Іван Дорн.

 

 

По понеділках, з 25 серпня, о 22:30 ітиме шостий сезон соціально-психологічного ігрового шоу «Детектор брехні» з ведучим Дмитром Карпачовим. А з 1 вересня по понеділках о 20:00 додасться п'ятий сезон ігрового шоу «Куб» з ведучим Дмитром Танковичем.

 

По вівторках, з 26 серпня, о 20:00 ітиме третій сезон реаліті-шоу «Врятуйте нашу сім'ю» з ведучим Дмитром Карпачовим. Після нього виходитиме традиційне пост-шоу проекту.

 

По середах, з 27 серпня, о 20:00 в ефірі СТБ - четвертий сезон кулінарного проекту «МастерШеф». Судді проекту - Ектор Хіменес-Браво, Тетяна Литвинова та Микола Тищенко.

 

По четвергах, з 28 серпня, о 20:00 СТБ показуватиме четвертий сезон реаліті-шоу «Зважені та щасливі». Ведуча - Олеся Жураковська, тренери - Ігор Обухівський, Аніта Луценко та В'ячеслав Узелков, головний дієтолог - Світлана Фус.

 

 

По п'ятницях, з 29 серпня, о 20:00 виходитиме сьомий сезон танцювального шоу «Танцюють всі!». Ведучі - Лілія Ребрик і Дмитро Танкович, судді - Тетяна Денисова, Костянтин Томільченко, Раду Поклітару та Влад Яма.

 

По неділях, із 17 серпня, о 20:40 ітиме соціальне ток-шоу «Один за всіх» з ведучим Дмитром Карпачовим.

 

По суботах і неділях зранку о 9:00 в ефірі каналу - кулінарне шоу «Все буде смачно» з ведучою Надією Матвєєвою.

 

Крім того низку проектів СТБ запланував горизонтально.

 

Зокрема, з понеділка по четвер, з 26 серпня, о 19:00 канал показуватиме прем'єру скетчкому «Коли ми вдома», знятого кінокомпанією StarLight Films на замовлення СТБ. Також з понеділка по четвер, у денному ефірі о 16:00 на СТБ виходитиме традиційний тележурнал власного виробництва «Все буде добре» з ведучою Надією Матвєєвою. Нещодавно права на адаптацію формату проекту було продано російському каналу СТС.

 

 

З понеділка по п'ятницю з 18:00 до 19:00 на СТБ йтиме інформаційний випуск «Вікон-новин» зі спецрепортажем. О 22:00 по буднях в сітці залишається також традиційний розширений вечірній випуск «Вікон-новин». Ведучі «Вікон-новин» - Тетяна Висоцька, Володимир Бойко, Віта Євтушина.

 

Нагадаємо, що в серпні СТБ збільшує обсяги інформаційного мовлення. Канал обіцяє, що в новому сезоні випуски «Вікон-новин» стануть одними з найбільш тривалих за хронометражем серед новинних програм українських загальнонаціональних каналів.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY