«Детектор брехні – 6» на СТБ стартує 25 серпня

«Детектор брехні – 6» на СТБ стартує 25 серпня

5 Серпня 2014
4150
5 Серпня 2014
14:06

«Детектор брехні – 6» на СТБ стартує 25 серпня

4150
«Детектор брехні – 6» на СТБ стартує 25 серпня
«Детектор брехні – 6» на СТБ стартує 25 серпня

З 25 серпня в ефірі телеканалу СТБ стартує новий, шостий, сезон ігрового психологічного шоу «Детектор брехні» з ведучим Дмитром Карпачовим. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Шоу виходитиме, як і раніше, щопонеділка о 22:30.

 

Особливістю цього сезону програми стало запровадження «таємної кімнати», у якій під час зйомки будуть перебувати родичі та близькі учасників. У прес-службі це пояснюють тим, що часто учасники не хочуть запрошувати когось із близьких або рідних, бо найбільше бояться їхнього засудження. Але іноді присутність цих людей для героя і його майбутніх змін просто необхідна.

 

«Наша «таємна кімната» може стати хорошим шансом для героїв відновити і налагодити відношення з колись близькими їм людьми», - зазначила Анастасія Безрук, керівник проекту. Приміром, на зйомку до одного з учасників інкогніто прилетіла його тітка з Італії. Багато років вона просто не знала, яке важке життя племінника в Україні, бо він не бажав її засмучувати. Або ж випадок, коли за грою батька з таємної кімнати спостерігав син, який відрікся від нього через зраду. Редакція вмовила парубка приїхати і послухати сповідь батька.

 

Крім того, в шостому сезоні «Детектора брехні» візьмуть участь відомі особистості - екс-учасниця гурту t.A.T.u Юлія Волкова та учасник російської «Фабрики зірок» Прохор Шаляпін.

 

Нагадаємо, шоу «Детектор брехні» - українська адаптація британського формату The Moment of Truth компанії Shine TV. У проекті учасники відповідають на відверті запитання про себе. Роблять вони це на детекторі брехні (поліграфі) у присутності рідних і близьких. За кожен блок правдивих відповідей можна буде отримати від 2,5 тис. до 250 тис. грн.

 

Шоу виходить на СТБ з весни 2012 року у пост-праймі понеділка. Відтоді в ефірі було вже п'ять сезонів проекту (весняних та осінніх).

 

Ведучий проекту - Дмитро Карпачов, який також веде на СТБ шоу «Один за всіх», «Кохана, ми вбиваємо дітей»,«Врятуйте нашу сім'ю» і «Вагітна у 16».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4150
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду