detector.media
05.08.2014 14:06
«Детектор брехні – 6» на СТБ стартує 25 серпня
«Детектор брехні – 6» на СТБ стартує 25 серпня

З 25 серпня в ефірі телеканалу СТБ стартує новий, шостий, сезон ігрового психологічного шоу «Детектор брехні» з ведучим Дмитром Карпачовим. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Шоу виходитиме, як і раніше, щопонеділка о 22:30.

 

Особливістю цього сезону програми стало запровадження «таємної кімнати», у якій під час зйомки будуть перебувати родичі та близькі учасників. У прес-службі це пояснюють тим, що часто учасники не хочуть запрошувати когось із близьких або рідних, бо найбільше бояться їхнього засудження. Але іноді присутність цих людей для героя і його майбутніх змін просто необхідна.

 

«Наша «таємна кімната» може стати хорошим шансом для героїв відновити і налагодити відношення з колись близькими їм людьми», - зазначила Анастасія Безрук, керівник проекту. Приміром, на зйомку до одного з учасників інкогніто прилетіла його тітка з Італії. Багато років вона просто не знала, яке важке життя племінника в Україні, бо він не бажав її засмучувати. Або ж випадок, коли за грою батька з таємної кімнати спостерігав син, який відрікся від нього через зраду. Редакція вмовила парубка приїхати і послухати сповідь батька.

 

Крім того, в шостому сезоні «Детектора брехні» візьмуть участь відомі особистості - екс-учасниця гурту t.A.T.u Юлія Волкова та учасник російської «Фабрики зірок» Прохор Шаляпін.

 

Нагадаємо, шоу «Детектор брехні» - українська адаптація британського формату The Moment of Truth компанії Shine TV. У проекті учасники відповідають на відверті запитання про себе. Роблять вони це на детекторі брехні (поліграфі) у присутності рідних і близьких. За кожен блок правдивих відповідей можна буде отримати від 2,5 тис. до 250 тис. грн.

 

Шоу виходить на СТБ з весни 2012 року у пост-праймі понеділка. Відтоді в ефірі було вже п'ять сезонів проекту (весняних та осінніх).

 

Ведучий проекту - Дмитро Карпачов, який також веде на СТБ шоу «Один за всіх», «Кохана, ми вбиваємо дітей»,«Врятуйте нашу сім'ю» і «Вагітна у 16».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY