СТБ готує на весну «Детектор брехні»

23 Грудня 2011
16516
23 Грудня 2011
20:07

СТБ готує на весну «Детектор брехні»

16516
СТБ готує на весну «Детектор брехні»

Навесні 2012 року телеканал СТБ покаже соціально-психологічне шоу «Детектор брехні». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

У проекті учасники відповідатимуть на відверті питання про себе. Робитимуть вони це на детекторі брехні (поліграфі) у присутності рідних і близьких. За кожен блок правдивих відповідей можна буде отримати від 2500 до 250000 грн.

 

Учасників шоу відберуть під час відкритого кастингу. Уже зараз усі бажаючі можуть заповнити анкету на сайті СТБ.

 

Як уточнили «Детектор медіа» у прес-службі каналу, програма вироблятиметься за  форматом The Moment of Truth британської компанії Shine TV.

 

Ведучий ще не визначений, його відберуть на відкритому кастингу.

 

Нагадаємо, кілька років тому на Новому каналі виходив проект «Тільки правда?», учасники якого також відповідали на запитання на детекторі брехні. Переможці отримували грошову винагороду.

 

Як зауважують у прес-службі СТБ, на відміну від «Тільки правди?», у «Детекторі брехні» участь братимуть не зірки, а звичайні люди з цікавими відвертими життєвими історіями.

 

«Мы ищем людей, которые могут рассказать реальную историю из жизни, связанную  с особо драматическими о обстоятельствами, которые для большинства близких являются тайной, а для общества, как правило, табу. Нам нужна история, в которой героя с одной стороны можно осудить, а с другой - сопереживать ему», - каже керівник проекту Анастасія Колендо-Смирнова.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16516
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Саша
4479 дн. тому
На каналі СТБ слід спочатку самим звільнитися від брехні - пропаганди містики, езотерики, екстрасенсів!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду