Нацрада проліцензувала супутниковий телеканал «Соціальна країна»

Нацрада проліцензувала супутниковий телеканал «Соціальна країна»

25 Липня 2014
8792
25 Липня 2014
16:30

Нацрада проліцензувала супутниковий телеканал «Соціальна країна»

8792
Нацрада проліцензувала супутниковий телеканал «Соціальна країна»
Нацрада проліцензувала супутниковий телеканал «Соціальна країна»

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 24 липня ухвалила рішення про видачу ліцензії на супутникове мовлення ТОВ «ТРК "Соціальна країна"».

 

Телеканал мовитиме із супутника Amos 2, оператор телекомунікацій - Концерн РРТ.

 

Формат каналу - інформаційно-просвітницький, національний продукт становитиме 24 години на добу, у тому числі 16 годин 40 хвилин - програми власного виробництва.

 

За жанровим розподілом переважатимуть інформаційно-аналітичні та публіцистичні програми (17,5 годин на добу), також плануються культурно-мистецькі (1 година на добу), науково-просвітницькі (1 година на добу), розважально-музичні (півгодини на добу) програми, реклама (3,5 години на добу) й елементи оформлення ефіру (півгодини на добу).

 

ТРК «Соціальна країна» зареєстрована в Києві за адресою: вул. Банкова, 2-б.

 

Її власники - Юрій Снігур та Олена Хоменко (по 50%), засновники - київське ТОВ «Консалтингова компанія "Економгруп"» (належить Юрієві Снігуру) і сімферопольське ТОВ «Гуру медіа груп» (належить Олексію Чорному, В'ячеславу Самаріну та Олені Титаренко - дочці міністра соціальної політики Людмили Денисової).

 

Нагадаємо, що «Гуру медіа груп» входило до одного холдингу з кримською «Чорноморською телерадіокомпанією», а Олена Титаренко була президентом «Чорноморської ТРК».

 

Директор компанії - Вадим Севериненко. До редакційної ради разом з ним увійшов Костянтин Жидковський.

 

Телеканал «Соціальна країна» почав мовлення в інтернеті у 2013 році.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8792
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду