detector.media
25.07.2014 16:30
Нацрада проліцензувала супутниковий телеканал «Соціальна країна»
Нацрада проліцензувала супутниковий телеканал «Соціальна країна»

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 24 липня ухвалила рішення про видачу ліцензії на супутникове мовлення ТОВ «ТРК "Соціальна країна"».

 

Телеканал мовитиме із супутника Amos 2, оператор телекомунікацій - Концерн РРТ.

 

Формат каналу - інформаційно-просвітницький, національний продукт становитиме 24 години на добу, у тому числі 16 годин 40 хвилин - програми власного виробництва.

 

За жанровим розподілом переважатимуть інформаційно-аналітичні та публіцистичні програми (17,5 годин на добу), також плануються культурно-мистецькі (1 година на добу), науково-просвітницькі (1 година на добу), розважально-музичні (півгодини на добу) програми, реклама (3,5 години на добу) й елементи оформлення ефіру (півгодини на добу).

 

ТРК «Соціальна країна» зареєстрована в Києві за адресою: вул. Банкова, 2-б.

 

Її власники - Юрій Снігур та Олена Хоменко (по 50%), засновники - київське ТОВ «Консалтингова компанія "Економгруп"» (належить Юрієві Снігуру) і сімферопольське ТОВ «Гуру медіа груп» (належить Олексію Чорному, В'ячеславу Самаріну та Олені Титаренко - дочці міністра соціальної політики Людмили Денисової).

 

Нагадаємо, що «Гуру медіа груп» входило до одного холдингу з кримською «Чорноморською телерадіокомпанією», а Олена Титаренко була президентом «Чорноморської ТРК».

 

Директор компанії - Вадим Севериненко. До редакційної ради разом з ним увійшов Костянтин Жидковський.

 

Телеканал «Соціальна країна» почав мовлення в інтернеті у 2013 році.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY