«1+1 медіа» хоче придбати  права на показ двох фільмів – фіналістів фестивалю «Відкрита ніч – Дубль 17»

«1+1 медіа» хоче придбати права на показ двох фільмів – фіналістів фестивалю «Відкрита ніч – Дубль 17»

1 Липня 2014
6634
1 Липня 2014
17:04

«1+1 медіа» хоче придбати права на показ двох фільмів – фіналістів фестивалю «Відкрита ніч – Дубль 17»

6634
«1+1 медіа» хоче придбати  права на показ двох фільмів – фіналістів фестивалю «Відкрита ніч – Дубль 17»
«1+1 медіа» хоче придбати  права на показ двох фільмів – фіналістів фестивалю «Відкрита ніч – Дубль 17»

«1+1 медіа» цікавиться купівлею двох стрічок - фіналістів фестивалю «Відкрита ніч - Дубль 17». Про це повідомляє прес-служба холдингу.

 

Зокрема, пропозиції щодо купівлі прав отримали автор фільму «Не менше 50 кг», що переміг у номінації «Професійний ігровий фільм», Марина Артеменко та режисер «З карпат до Парижу з акордеоном» Юрій Леута.

 

Цього року вперше за ініціативи «1+1 медіа» межі фестивалю було розширено з виключно кінематографічних до телевізійних. Нагадаємо, у телевізійній номінації «Спеціальний репортаж» переміг квартет фільмів Дмитра Гуляєва: «Пасічник Микола», «Конюх Костянтин», «Кавовар Вадим», «Коваль Дмитро» у проекті «Люди».

 

 

«Ми активно розвиваємо власне телевізійне виробництво, тому для нас важливо, щоб на цьому фестивалі, окрім робіт початківців кіно, були представлені роботи і з телевізійної сфери. Фестиваль - саме той майданчик, де можна знайти «свіжу кров» і таланти, які поки нікому не відомі. Для себе ми відзначили кілька робіт, а також виділили кількох режисерів і зараз думаємо над варіантами співпраці з ними. Ми однозначно плануємо і надалі співпрацювати з фестивалем та розширювати його межі», - коментує член журі фестивалю, генеральний директор «1+1 медіа» Олександр Ткаченко.

 

Нагадаємо, кінофестиваль «Відкрита ніч» пройшов у ніч з 28 на 29 червня. Гран-прі здобула стрічка «Заповіт» Кристіана Жерегі. Об`єднання Babylon'13, до якого він входить, відзначено спеціальним дипломом фестивалю «За громадянську позицію, мужність та героїзм».

 

Протягом ночі під відкритим небом на Арт-причалі показали понад 50 робіт. Їх одночасно транслювали ще на 23-х майданчиках в українських містах та закордоном - у Варшаві.

 

 

«Детектор медіа»

Фото надані прес-службою «1+1»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6634
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду