detector.media
01.07.2014 17:04
«1+1 медіа» хоче придбати права на показ двох фільмів – фіналістів фестивалю «Відкрита ніч – Дубль 17»
«1+1 медіа» хоче придбати  права на показ двох фільмів – фіналістів фестивалю «Відкрита ніч – Дубль 17»

«1+1 медіа» цікавиться купівлею двох стрічок - фіналістів фестивалю «Відкрита ніч - Дубль 17». Про це повідомляє прес-служба холдингу.

 

Зокрема, пропозиції щодо купівлі прав отримали автор фільму «Не менше 50 кг», що переміг у номінації «Професійний ігровий фільм», Марина Артеменко та режисер «З карпат до Парижу з акордеоном» Юрій Леута.

 

Цього року вперше за ініціативи «1+1 медіа» межі фестивалю було розширено з виключно кінематографічних до телевізійних. Нагадаємо, у телевізійній номінації «Спеціальний репортаж» переміг квартет фільмів Дмитра Гуляєва: «Пасічник Микола», «Конюх Костянтин», «Кавовар Вадим», «Коваль Дмитро» у проекті «Люди».

 

 

«Ми активно розвиваємо власне телевізійне виробництво, тому для нас важливо, щоб на цьому фестивалі, окрім робіт початківців кіно, були представлені роботи і з телевізійної сфери. Фестиваль - саме той майданчик, де можна знайти «свіжу кров» і таланти, які поки нікому не відомі. Для себе ми відзначили кілька робіт, а також виділили кількох режисерів і зараз думаємо над варіантами співпраці з ними. Ми однозначно плануємо і надалі співпрацювати з фестивалем та розширювати його межі», - коментує член журі фестивалю, генеральний директор «1+1 медіа» Олександр Ткаченко.

 

Нагадаємо, кінофестиваль «Відкрита ніч» пройшов у ніч з 28 на 29 червня. Гран-прі здобула стрічка «Заповіт» Кристіана Жерегі. Об`єднання Babylon'13, до якого він входить, відзначено спеціальним дипломом фестивалю «За громадянську позицію, мужність та героїзм».

 

Протягом ночі під відкритим небом на Арт-причалі показали понад 50 робіт. Їх одночасно транслювали ще на 23-х майданчиках в українських містах та закордоном - у Варшаві.

 

 

«Детектор медіа»

Фото надані прес-службою «1+1»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY