UMH Digital залишає керівник компанії Дмитро Лисицький

UMH Digital залишає керівник компанії Дмитро Лисицький

16 Червня 2014
3080
16 Червня 2014
12:14

UMH Digital залишає керівник компанії Дмитро Лисицький

3080
UMH Digital залишає керівник компанії Дмитро Лисицький
UMH Digital залишає керівник компанії Дмитро Лисицький

Керівник UMH Digital, що входить до медіа холдингу UMH group Дмитро Лисицький прийняв рішення залишити компанію. Про це повідомляє з посиланням на інформацію пана Лисицького видання AIN.

 

Його посаду займе Віталій Гордуз, який раніше керував цим напрямком, але влітку 2012 року пішов з холдингу UMH group.

 

Як йдеться у повідомленні AIN, пан Лисицький відмовився відповісти, чи пов'язане його звільнення з політичними подіями у країні. Водночас він повідомив, що до осені планує запустити фонд приватних інвестицій спільно з кількома партнерами.

 

Імена своїх партнерів Дмитро Лисицький не назвав, але зазначив, що це люди, з якими йому вже доводилося працювати. У AIN припускають, що в їх числі може бути і новий глава Адміністрації президента, колишній президент UMH group Борис Ложкін.

 

«Хотілося зайнятися інвестуванням. Я вірю, що Україна зараз на підйомі і що інтернет-ринок буде зростати», - коментує пан Лисицький.

 

Нагадаємо, у грудні 2013 року  інтернет-холдинг United Online Ventures (UOV) увійшов до структури медіахолдингу UMH group (UMH), який, як відомо, належав Борису Ложкіну і після продажу  контролюється бізнесменом Сергієм Курченком.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3080
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду