detector.media
16.06.2014 12:14
UMH Digital залишає керівник компанії Дмитро Лисицький
UMH Digital залишає керівник компанії Дмитро Лисицький

Керівник UMH Digital, що входить до медіа холдингу UMH group Дмитро Лисицький прийняв рішення залишити компанію. Про це повідомляє з посиланням на інформацію пана Лисицького видання AIN.

 

Його посаду займе Віталій Гордуз, який раніше керував цим напрямком, але влітку 2012 року пішов з холдингу UMH group.

 

Як йдеться у повідомленні AIN, пан Лисицький відмовився відповісти, чи пов'язане його звільнення з політичними подіями у країні. Водночас він повідомив, що до осені планує запустити фонд приватних інвестицій спільно з кількома партнерами.

 

Імена своїх партнерів Дмитро Лисицький не назвав, але зазначив, що це люди, з якими йому вже доводилося працювати. У AIN припускають, що в їх числі може бути і новий глава Адміністрації президента, колишній президент UMH group Борис Ложкін.

 

«Хотілося зайнятися інвестуванням. Я вірю, що Україна зараз на підйомі і що інтернет-ринок буде зростати», - коментує пан Лисицький.

 

Нагадаємо, у грудні 2013 року  інтернет-холдинг United Online Ventures (UOV) увійшов до структури медіахолдингу UMH group (UMH), який, як відомо, належав Борису Ложкіну і після продажу  контролюється бізнесменом Сергієм Курченком.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY