detector.media
05.06.2014 16:15
«Футбол 1» запускає ранкове розважальне шоу «Оле, Мундіаль!»
«Футбол 1» запускає ранкове розважальне шоу «Оле, Мундіаль!»

13 червня на каналі «Футбол 1»name="_GoBack"> відбудеться прем'єра ранкового розважального шоу «Оле, Мундіаль!» з ведучими Аллою Бублій, Віталієм Крутяковим та Костянтином Кіркаряном. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Протягом усього Чемпіонату світу ранок на каналі «Футбол 1» розпочинатиметься проектом «Оле, Мундіаль!». Ведучі програми, а також український екс-футболіст, а нині тренер юнацької збірної України Олександр Головко «тамуватимуть інформаційний голод уболівальників».

 

Програма розділена на два тайми по 35 хвилин. У першій половині ведучі розкажуть про найяскравіші епізоди дня, що минув. У постійній рубриці «Погляд з Бразилії» журналісти, які перебуватимуть у країні-господарці Чемпіонату, повідають про життя турніру. Другий тайм «Оле, Мундіаль!» підготує до майбутніх подій ігрового дня, а також познайомить із традиціями і культурою приймаючої країни.

 

Також у програмі - зіркові гості, прогнози на матчі, конкурси та подарунки для вболівальників. Телеглядачі зможуть взяти участь у ранковому шоу, ставлячи питання і беручи участь у інтерактивах проекту в соціальних мережах.

 

Програма виходитиме щодня о 10:10 під час Чемпіонату світу з футболу, який триватиме по 13 липня.

 

Нагадаємо, що медіахолдинг «Медіа Група Україна» отримав права на трансляцію матчів фіналу Чемпіонату світу з футболу-2014 в Бразилії. З 12 червня по 13 липня канали «Футбол 1» та «Футбол 2» покажуть усі 64 матчі мундіалю. Телеканал «Україна» покаже 32 матчі Чемпіонату світу, включаючи чверть- і півфінали, а також фінальний матч. Телеканали також випустять спеціальні тематичні програми, присвячені поєдинкам мундіалю. Зокрема, у дні матчів Чемпіонату cвіту з футболу 2014 в ефірі каналів «Україна» (з 13 червня) та «Футбол 1» (з 12 червня) стартує програма «Великий футбол. Бразилія 2014» з Олександром Денисовим.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY