detector.media
05.06.2014 13:14
«Великий футбол» з Олександром Денисовим виходитиме щодня під час Чемпіонату світу з футболу
«Великий футбол» з Олександром Денисовим виходитиме щодня під час Чемпіонату світу з футболу

У дні матчів Чемпіонату cвіту з футболу 2014 в ефірі каналів «Україна» (з 13 червня) та «Футбол 1» (з 12 червня) стартує програма «Великий футбол. Бразилія 2014» з Олександром Денисовим. Про це повідомляє прес-служба каналів «Футбол 1» і «Футбол 2».

 

Кожен ігровий день турніру у прямому ефірі проекту на глядачів чекає підбиття підсумків зіграних матчів, експертний розбір поєдинків, детальний аналіз ключових ігрових моментів, а також ексклюзивні прямі включення з Бразилії, повідомляє прес-служба.

 

Постійними експертами програми стануть - Віктор Вацко та Віктор Леоненко, а також спеціально запрошений гість - Євгеній Левченко, екс-гравець української збірної, який уже був учасником програми «Великий футбол» під час «Євро-2012».

 

«Ми всі дуже скучили за футболом світового рівня. Впевнений, що Чемпіонат світу буде святом для багатьох з нас, і хоча б на певний час відверне від буденних проблем, об'єднає та подарує хвилини радості, - говорить Євген Левченко. - Більше того, я радий можливості повернутися в програму «Великий футбол» та провести цей місяць зі справжніми поціновувачами гри номер один».

 

«Нас очікує 30 днів ночі! Кожен день, опівночі, ми будемо з нашими телеглядачами обговорювати усе найцікавіше, що відбувається на полях Бразилії та за їх межами. А Бразилія - це країна контрастів, тому навколофутбольні матеріали наших кореспондентів, впевнений, нічим не поступатимуться за яскравістю картинки, футбольним матчам. - говорить автор та ведучий програми Олександр Денисов. - Як офіційні транслятори головної спортивної події, ми спробуємо передати глядачам справжню атмосферу футбольного свята, завдяки прямим включенням з місця подій та ексклюзивним подробицям Чемпіонату».

 

Також у програмі «Великий футбол. Бразилія 2014» зможуть взяти участь і українські вболівальниці - у спеціальній рубриці «Міс Бум-Бум» телеглядачі будуть обирати найпривабливішу шанувальницю футболу.

 

Нагадаємо, що медіахолдинг «Медіа Група Україна» отримав права на трансляцію матчів фіналу Чемпіонату світу з футболу-2014 в Бразилії. З 12 червня по 13 липня канали «Футбол 1» та «Футбол 2» покажуть усі 64 матчі мундіалю. Телеканал «Україна» покаже 32 матчі Чемпіонату світу, включаючи чверть- і півфінали, а також фінальний матч. Телеканали також випустять спеціальні тематичні програми, присвячені поєдинкам мундіалю.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY