Film.ua продала в Китай інтернет-права на три фільми

Film.ua продала в Китай інтернет-права на три фільми

2 Червня 2014
3488
2 Червня 2014
17:00

Film.ua продала в Китай інтернет-права на три фільми

3488
Film.ua продала в Китай інтернет-права на три фільми
Film.ua продала в Китай інтернет-права на три фільми

Компанія Film.ua Distribution, що входить до складу групи компаній Film.ua, підписала з китайською компанією Xian JY Entertainment угоду про купівлю інтернет-прав на показ трьох фільмів - «Балада про бомбера», «Без права на вибір» («Касим») і телефільму «Метелики». Про це повідомляється на сайті Film.ua.

 

Як писала «Детектор медіа», у червні серіал «Метелики» виробництва Film.ua візьме участь у конкурсі Shanghai TV Festival у Китаї.

 

Нагадаємо, що раніше різні види прав на картину «Балада про бомбера» було продано в Китай, Великобританію, Чехію, Нідерланди, Бельгію, Бразилію, франкофонні і німецькомовні країни, США і Канаду, Таїланд тощо.

 

Різні види прав на стрічку «Без права на вибір» («Касим») було продано в Таїланд, Великобританію, німецькомовні країни, Болгарію тощо.

 

Різні види прав на фільм «Метелики» було продано в Таїланд, Великобританію, німецькомовні країни, Болгарію тощо.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3488
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду