Film.ua продала три фільми в німецькомовні країни

Film.ua продала три фільми в німецькомовні країни

14 Травня 2013
6847
14 Травня 2013
10:23

Film.ua продала три фільми в німецькомовні країни

6847
Film.ua продала три фільми в німецькомовні країни
Film.ua продала три фільми в німецькомовні країни

Компанія Film.ua Distribution уклала угоду з компанією MigFilm на продаж фільмів «Янголи війни», «Касим» і «Метелики» в Німеччину та німецькомовні території Австрії і Швейцарії. Про це повідомляє прес-служба групи компаній Film.ua.

 

Раніше ці фільми за результатами виставки MIPTV також було продано на територію Великобританії.

 

«Продажі українського кіно на території поза колишнім СРСР уже не є дивиною, - коментує директор Film.ua Distribution Ігор Сторчак. - Цей факт нас усіх дуже тішить, і ми розуміємо - справа не у вдалому збігові обставин - просто з року в рік рівень кіновиробництва у нас зростає, і зараз продукт Film.ua щонайменше не поступається нашим колегам у Європі. "Метелики" ж узагалі - знаковий проект. Він однаково цікавий нашим партнерам у країнах колишнього Союзу, в Європі та в Азії».

 

Раніше у 2011 році в німецькомовні країни також було продано військові фільми «Балада про Бомбера» і «Паршиві вівці».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6847
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду