«1+1» готує ревізорський проект за участі Ольги Фреймут

«1+1» готує ревізорський проект за участі Ольги Фреймут

30 Травня 2014
8231
30 Травня 2014
18:25

«1+1» готує ревізорський проект за участі Ольги Фреймут

8231
«1+1» готує ревізорський проект за участі Ольги Фреймут
«1+1» готує ревізорський проект за участі Ольги Фреймут

На «1+1» тривають зйомки ревізорського проекту за участі екс-ведучої програми «Ревізор» Нового каналу Ольги Фреймут, яка у весняному сезоні перейшла на «1+1» і веде шоу «Голос країни». Цю інформацію «Детектор медіа» підтвердили в прес-службі телеканалу «1+1».

 

За яким форматом виробляється проект, коли він стартує та інші подробиці, на «1+1» обіцяють повідомити згодом.

 

Як пише сайт «Медіаняня», Ольга Фреймут разом зі знімальною групою каналу «1+1» провели кілька «перевірок» закладів громадського харчування у Львові й Івано-Франківську. При цьому в деяких із них ведуча залишила табличку «Ревізія з Фреймут».

 

У юридичному департаменті Нового каналу зазначають, що якщо новий проект «1+1» виявиться плагіатом, Новий канал має намір «захищатиметься всіма доступними способами».

 

«Новий канал - правовласник аудіовізуального твору «Ревізор», створеного на основі оригінального формату, що також належить Новому каналу. Автори - співробітники Нового каналу», - сказала директор юридичного департаменту Нового каналу Катерина Мороз.

 

«Детектор медіа» також очікує на коментар керівника творчого об`єднання Нового каналу, що виробляє «Ревізор», Вікторії Бурдукової.

 

Нагадаємо, у квітні цього року права на адаптацію «Ревізора» на російському телеринку придбав російський телеканал «Пятница!». Укладено договір на виробництво одного сезону з 30 епізодів. Адаптований у Росії проект називатиметься «Ревизорро», а його ведуча Олена Летуча зовні дещо схожа на Ольгу Фреймут.

 

Минулого року «1+1» придбав права на формат американського готельного реаліті-шоу Hotel Hells. За правилами цього проекту, команда телевізійників приходить до збиткових готелів, аби реформувати їхній бізнес у прибутковий.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8231
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду