detector.media
30.05.2014 18:25
«1+1» готує ревізорський проект за участі Ольги Фреймут
«1+1» готує ревізорський проект за участі Ольги Фреймут

На «1+1» тривають зйомки ревізорського проекту за участі екс-ведучої програми «Ревізор» Нового каналу Ольги Фреймут, яка у весняному сезоні перейшла на «1+1» і веде шоу «Голос країни». Цю інформацію «Детектор медіа» підтвердили в прес-службі телеканалу «1+1».

 

За яким форматом виробляється проект, коли він стартує та інші подробиці, на «1+1» обіцяють повідомити згодом.

 

Як пише сайт «Медіаняня», Ольга Фреймут разом зі знімальною групою каналу «1+1» провели кілька «перевірок» закладів громадського харчування у Львові й Івано-Франківську. При цьому в деяких із них ведуча залишила табличку «Ревізія з Фреймут».

 

У юридичному департаменті Нового каналу зазначають, що якщо новий проект «1+1» виявиться плагіатом, Новий канал має намір «захищатиметься всіма доступними способами».

 

«Новий канал - правовласник аудіовізуального твору «Ревізор», створеного на основі оригінального формату, що також належить Новому каналу. Автори - співробітники Нового каналу», - сказала директор юридичного департаменту Нового каналу Катерина Мороз.

 

«Детектор медіа» також очікує на коментар керівника творчого об`єднання Нового каналу, що виробляє «Ревізор», Вікторії Бурдукової.

 

Нагадаємо, у квітні цього року права на адаптацію «Ревізора» на російському телеринку придбав російський телеканал «Пятница!». Укладено договір на виробництво одного сезону з 30 епізодів. Адаптований у Росії проект називатиметься «Ревизорро», а його ведуча Олена Летуча зовні дещо схожа на Ольгу Фреймут.

 

Минулого року «1+1» придбав права на формат американського готельного реаліті-шоу Hotel Hells. За правилами цього проекту, команда телевізійників приходить до збиткових готелів, аби реформувати їхній бізнес у прибутковий.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY