«Едіпресс Україна» випустив оновлений журнал  «Уютная квартира»

«Едіпресс Україна» випустив оновлений журнал «Уютная квартира»

29 Травня 2014
2796
29 Травня 2014
12:20

«Едіпресс Україна» випустив оновлений журнал «Уютная квартира»

2796
«Едіпресс Україна» випустив оновлений журнал  «Уютная квартира»
«Едіпресс Україна» випустив оновлений журнал  «Уютная квартира»

Видавничий дім «Едіпресс Україна» провів релонч журналу про дизайн інтер'єрів «Уютная квартира», оновлена версія якого поступить у продаж 30 травня. Про це повідомляє PR-відділ видавництва.

 

В оновленому журналі «Уютная квартира» змінилися структура , наповнення і зовнішній вигляд видання. У журналі з'явилась рубрика про квартири відомих людей, про шопінг в українських магазинах меблів та декору та розділ «вибір редакторів журналу».

 

«З першої сторінки читачі вирушать у подорож по новій рубриці , яка розкриє для них двері в квартири відомих людей України (героїнею першого репортажу стала актриса і ведуча Лілія Ребрик ). Крім зоряного інтер'єру їх чекають ще більше 170-ти предметів меблів і декору з хорошим співвідношенням ціни і якості, особистий шопінг-вибір редакторів журналу, відзначений графічними акцентами «Мені це подобається! » і «Вибір редакції» , та інші сюрпризи», - йдеться у повідомленні «Едіпресс Україна».

 

Релонч був здійснений редакцією під керівництвом нового головного редактора Вікторії Лопатіної, яка також керує PR-службою видавничого дому, і головного дизайнера Валерія Чутура.

 

Вікторія Лопатіна зауважила, що поява рубрики «Вибір редакції» вимагала від колективу сміливості.  «Ін'єкція актуального креативу, яку отримав перший літній випуск журналу, вплинула буквально на все: структуру журналу, дизайн, шрифти, стиль подачі інформації. Ми взяли на себе сміливість доповнювати тексти власними рекомендаціями і навіть радити відомим українцям: телеведучим, акторам , зіркам шоу-бізнесу, що придбати для ремонту та декору житла», - говорить гловред.

 

Видавничий директор Вікторія Калініна  впевнена, що релонч журналу сприятиме розширенню цільової аудиторії журналу. «Релонч журналу «Уютная квартира» - природний процес розвитку бренду, який дозволить розширити цільову аудиторію, збільшити обсяги продажів як друкованих, так і цифрових копій», - сказала вона.

 

Нагадаємо, головним редактором журналу «Уютная квартира»  Вікторію Лопатіну було призначено у березні.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2796
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду