detector.media
29.05.2014 12:20
«Едіпресс Україна» випустив оновлений журнал «Уютная квартира»
«Едіпресс Україна» випустив оновлений журнал  «Уютная квартира»

Видавничий дім «Едіпресс Україна» провів релонч журналу про дизайн інтер'єрів «Уютная квартира», оновлена версія якого поступить у продаж 30 травня. Про це повідомляє PR-відділ видавництва.

 

В оновленому журналі «Уютная квартира» змінилися структура , наповнення і зовнішній вигляд видання. У журналі з'явилась рубрика про квартири відомих людей, про шопінг в українських магазинах меблів та декору та розділ «вибір редакторів журналу».

 

«З першої сторінки читачі вирушать у подорож по новій рубриці , яка розкриє для них двері в квартири відомих людей України (героїнею першого репортажу стала актриса і ведуча Лілія Ребрик ). Крім зоряного інтер'єру їх чекають ще більше 170-ти предметів меблів і декору з хорошим співвідношенням ціни і якості, особистий шопінг-вибір редакторів журналу, відзначений графічними акцентами «Мені це подобається! » і «Вибір редакції» , та інші сюрпризи», - йдеться у повідомленні «Едіпресс Україна».

 

Релонч був здійснений редакцією під керівництвом нового головного редактора Вікторії Лопатіної, яка також керує PR-службою видавничого дому, і головного дизайнера Валерія Чутура.

 

Вікторія Лопатіна зауважила, що поява рубрики «Вибір редакції» вимагала від колективу сміливості.  «Ін'єкція актуального креативу, яку отримав перший літній випуск журналу, вплинула буквально на все: структуру журналу, дизайн, шрифти, стиль подачі інформації. Ми взяли на себе сміливість доповнювати тексти власними рекомендаціями і навіть радити відомим українцям: телеведучим, акторам , зіркам шоу-бізнесу, що придбати для ремонту та декору житла», - говорить гловред.

 

Видавничий директор Вікторія Калініна  впевнена, що релонч журналу сприятиме розширенню цільової аудиторії журналу. «Релонч журналу «Уютная квартира» - природний процес розвитку бренду, який дозволить розширити цільову аудиторію, збільшити обсяги продажів як друкованих, так і цифрових копій», - сказала вона.

 

Нагадаємо, головним редактором журналу «Уютная квартира»  Вікторію Лопатіну було призначено у березні.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY