НТН запускає ранкову лінійку «Старий добрий детектив» з 19 травня

НТН запускає ранкову лінійку «Старий добрий детектив» з 19 травня

14 Травня 2014
5266
14 Травня 2014
21:22

НТН запускає ранкову лінійку «Старий добрий детектив» з 19 травня

5266
НТН запускає ранкову лінійку «Старий добрий детектив» з 19 травня
НТН запускає ранкову лінійку «Старий добрий детектив» з 19 травня
З 19 травня телеканал НТН запускає лінійку «Старий добрий детектив», яка з'явиться в ефірі по буднях з 10-ї ранку. Таким чином НТН вводить в сітку ще один двогодинний слот зарубіжного детективу, повідомляє прес-служба каналу.
 
Лінійка стартує із серії франко-італійської кінокомедії «Жандарми» з Луї де Фюнесом в головній ролі: «Жандарм на відпочинку», «Жандарм та інопланетяни», «Жандарм та жандарметки». Луї де Фюнес - один з кращих коміків Франції, який заслужив світову популярність завдяки ролі комісара Крюшо в «Жандармах» та серії фільмів про Фантомаса.
 
27 травня о 10.00 стартує класика американського детектива з Пітером Фальком у головній ролі - серіал «Коломбо». Серіал створено Річардом Левінсоном і Вільямом Лінком, які вперше в історії детективного кінематографа представили глядачеві новий спосіб розгадки злочину. У «Коломбо» глядачі практично від початку знають, хто злочинець, і спостерігають за тим, як майстерно детектив вибудовує систему доказів злочину. Після «Коломбо» цей художній прийом був вдало використаний Нілом Кроссом у британському психологічному детективі «Лютер» з Ідрісом Ельбою в головній ролі, який показує НТН по четвергах о 22.00.
 

«Зараз у вечірньому праймі НТН показує 5 годин зарубіжного детективу. Введення нового двогодинного слоту «Старий добрий детектив» сприяє зміцненню позицій лідерства НТН серед загальнонаціональних каналів у сегменті зарубіжного детективу. Показувати найновіше та найулюбленіше старе - програмна стратегія НТН», - коментує нововведення програмний директор НТН Олександр Журавський.
 
Нагадаємо, що НТН восени минулого року змінив позиціонування, провівши повний ребрендинг, і тепер торговою маркою каналу став слоган «Найкращі детективи світу». Найкращі детективні серіали світу становлять ядро вечірнього прайму НТН по буднях, зазначає телеканал. У вечірньому слоті світового детектива НТН показує «Елементарно 2» ( пн 22.00 / прем'єра), «Грабуй награбоване 5» («Воздействие», вт 22.00 / прем'єра), NCIS 10 (ср 22.00 / прем'єра), «Лютер» ( чт 22.00 / прем'єра), «Закон і порядок» (пн - чт 0.00).
 
Усі фільми та серіали озвучені українською мовою.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5266
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду