detector.media
14.05.2014 21:22
НТН запускає ранкову лінійку «Старий добрий детектив» з 19 травня
НТН запускає ранкову лінійку «Старий добрий детектив» з 19 травня
З 19 травня телеканал НТН запускає лінійку «Старий добрий детектив», яка з'явиться в ефірі по буднях з 10-ї ранку. Таким чином НТН вводить в сітку ще один двогодинний слот зарубіжного детективу, повідомляє прес-служба каналу.
 
Лінійка стартує із серії франко-італійської кінокомедії «Жандарми» з Луї де Фюнесом в головній ролі: «Жандарм на відпочинку», «Жандарм та інопланетяни», «Жандарм та жандарметки». Луї де Фюнес - один з кращих коміків Франції, який заслужив світову популярність завдяки ролі комісара Крюшо в «Жандармах» та серії фільмів про Фантомаса.
 
27 травня о 10.00 стартує класика американського детектива з Пітером Фальком у головній ролі - серіал «Коломбо». Серіал створено Річардом Левінсоном і Вільямом Лінком, які вперше в історії детективного кінематографа представили глядачеві новий спосіб розгадки злочину. У «Коломбо» глядачі практично від початку знають, хто злочинець, і спостерігають за тим, як майстерно детектив вибудовує систему доказів злочину. Після «Коломбо» цей художній прийом був вдало використаний Нілом Кроссом у британському психологічному детективі «Лютер» з Ідрісом Ельбою в головній ролі, який показує НТН по четвергах о 22.00.
 

«Зараз у вечірньому праймі НТН показує 5 годин зарубіжного детективу. Введення нового двогодинного слоту «Старий добрий детектив» сприяє зміцненню позицій лідерства НТН серед загальнонаціональних каналів у сегменті зарубіжного детективу. Показувати найновіше та найулюбленіше старе - програмна стратегія НТН», - коментує нововведення програмний директор НТН Олександр Журавський.
 
Нагадаємо, що НТН восени минулого року змінив позиціонування, провівши повний ребрендинг, і тепер торговою маркою каналу став слоган «Найкращі детективи світу». Найкращі детективні серіали світу становлять ядро вечірнього прайму НТН по буднях, зазначає телеканал. У вечірньому слоті світового детектива НТН показує «Елементарно 2» ( пн 22.00 / прем'єра), «Грабуй награбоване 5» («Воздействие», вт 22.00 / прем'єра), NCIS 10 (ср 22.00 / прем'єра), «Лютер» ( чт 22.00 / прем'єра), «Закон і порядок» (пн - чт 0.00).
 
Усі фільми та серіали озвучені українською мовою.
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY