НТН не відмовиться від російських серіалів про ментів, але купуватиме детективи різніх країн

НТН не відмовиться від російських серіалів про ментів, але купуватиме детективи різніх країн

12 Травня 2014
5442
12 Травня 2014
16:06

НТН не відмовиться від російських серіалів про ментів, але купуватиме детективи різніх країн

5442
НТН не відмовиться від російських серіалів про ментів, але купуватиме детективи різніх країн
НТН не відмовиться від російських серіалів про ментів, але купуватиме детективи різніх країн

Телеканал НТН восени минулого року змінив позиціонування, провівши повний ребрендинг, і тепер  торговою маркою каналу став слоган «Найкращі детективи світу». Про це повідомляє прес-служба мовника.

 

Кращі детективні серіали світу становлять ядро вечірнього прайму НТН по буднях, зазначає телеканал.

 

«В основі всіх серіалів , які йдуть на НТН , лежить класичний детектив - загадка , нестандартні методи розслідування , спостережливість , харизматичність головного героя. Більше 5 років тому ми ввели в сітку світові детективні серіали. Сьогодні "Криміналісти", CSI, NCIS  є "візитними картками" нашого каналу. У будь-якій країні світу поліцейський повинен розгадати кримінальну загадку, знайти злочинця і знешкодити його . Ми - єдиний український телеканал, в ефірі якого любителі детектива від 18-ти до 100 завжди знайдуть щось по своєму смаку», - сказав генеральний директор телеканалу НТН Олександр Мельничук.

 

НТН не планує відмовлятись від детективів російського продакшну. «Детективи російського виробництва також є частиною закупівельної політики каналу - показувати кращі розслідування, створені кінематографістами. "Каменська", "Таємниці слідства", "Вулиці розбитих ліхтарів" і "Менти" - детективи з гумором і гарним сценарієм "злочину"», - стверджує керівник каналу.

 

Водночас  програмний директор НТН Олександр Журавський повідомив, що зараз телеканал веде пошук нового програмного продукту в різних країнах світу.

 

«НТН завжди шукає на ринку якісний детектив і неважливо, в якій країні його виробили. Наприклад , зараз ми ведемо переговори про покупку детективних серіалів в Польщі, Латинській Америці, Німеччині, Франції. НТН - канал без політики і пропаганди. Це наша ринкове позиціонування. Ми не любимо пафосу ні в чому , ми просто показуємо захоплюючі детективи, які подобаються глядачам. Наприклад, в нинішньому році глядачів НТН чекають прем'єри прем'єри цілого ряду культових серіалів - "Справжній детектив", "Низьке зимове сонце", "Бестія", "Шах і мат", а також прем'єрні сезони "Криміналістів", "Демонів Да Вінчі", CSI, NCIS , "Менталіста", "Впливу" ("Грабуй награбоване")», - сказав пан Журавський.

 

На підтвердження слів програмного директора телеканал повідомляє, що 8 травня на НТН стартувала прем'єра культового британського детектива «Лютер» з Ідрісом Ельбою в головній ролі. Канал покаже всі три сезони цього серіалу.

 

Нагадаємо, група «1+1 медіа» заявила, що продовжує  роботу із вилучення з ефіру телеканалів групи фільмів та серіалів, що вихваляють міць збройних сил та спецпризначенців Російської Федерації.  Від понеділка, 12 травня, з показу в ефірі телеканалу «2+2» зняті 15 серіалів: «Десантура», «СОБР», «Солдаты» 3 сезони, «Спецназ» 2 сезона, «Мужская работа» 2 сезони, «Псевдоним Албанец» 3 сезони, «Группа Zeta» 2 сезони, «Кодекс чести» 4 сезони, «Оперативный псевдоним» 1 і 2 частини, «Покушение, «СМЕРШ», «Майор Ветров», «Мужской сезон», «Обратный отсчет», «Туман».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5442
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду