Співробітники одеського 7-го каналу звільняються у повному складі

Співробітники одеського 7-го каналу звільняються у повному складі

30 Квітня 2014
5218
30 Квітня 2014
15:56

Співробітники одеського 7-го каналу звільняються у повному складі

5218
Співробітники одеського 7-го каналу звільняються у повному складі
Співробітники одеського 7-го каналу звільняються у повному складі

Співробітники одеської телекомпанії «7 канал» заявили, що звільняються у повному складі. У зверненні журналістів говориться, що причиною звільнення стало невиконання інвестором своїх зобов'язань, повідомляє інформагентство «Укрінформ».

 

Інформація про звільнення співробітників 7-го каналу з'явилася 30 квітня  на офіційній сторінці телекомпанії в Facebook. Головний редактор телекомпанії Наталія Перевалова, підтвердила кореспонденту «Укрінформу», що канал у тому вигляді, який існував до цього, перестає існувати.

 

«Інвестором каналу був Олексій Костусєв, який заявив, що з припиненням політичної діяльності не зацікавлений у фінансуванні телекомпанії. Ми намагалися знайти інвестора. Планувалося, що новим інвестором буде Сергій Тігіпко. Проте, наші розрахунки не реалізувалися. У нинішніх реаліях розраховувати на те, що реклама дозволить нам працювати, не доводиться», - сказала Наталія Перевалова.

 

За її словами, кількість звільнених за власним бажанням співробітників каналу складає 40 осіб.

 

Співробітники 7-го каналу попрощалися з телеглядачами

 

На офіційній сторінці у Facebook співробітники телеканалу звернулись до телеглядачів: «7 канал закривається. Команда Нати Перевалової , яка створила " Сьомий" в тому вигляді , в якому його полюбив місто, сьогодні працює останній день. Всі ми дуже старалися зробити справжнє телебачення. Без "мочилова" і відчайдушних поцілунків (самі знаєте куди ). Ми перші почали активно «стрімити» і ввели моду на прямі ефіри будь-яких одеських подій : від мітингів до театральних прем'єр. Ми чесно намагалися показувати всі сторони всіх конфліктів (за що частенько отримували від тих і від інших). Ми днювали і ночували на роботі. Минуло всього три місяці, а здається ... На жаль , інвестор не виконав зобов'язань . Втім, ми щиро вдячні йому за те, що весь цей час він жодного разу не втрутився в редакційну політику новин. За те , що дозволив нам самим шукати вірний ракурс. Обіцяємо не пропадати надовго. Якщо вам , як і нам , хочеться справжнього свіжого повітря , чекайте , ми ще заявимо про себе. В інший час і в іншому місці. Обов'язково».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5218
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду