detector.media
30.04.2014 15:56
Співробітники одеського 7-го каналу звільняються у повному складі
Співробітники одеського 7-го каналу звільняються у повному складі

Співробітники одеської телекомпанії «7 канал» заявили, що звільняються у повному складі. У зверненні журналістів говориться, що причиною звільнення стало невиконання інвестором своїх зобов'язань, повідомляє інформагентство «Укрінформ».

 

Інформація про звільнення співробітників 7-го каналу з'явилася 30 квітня  на офіційній сторінці телекомпанії в Facebook. Головний редактор телекомпанії Наталія Перевалова, підтвердила кореспонденту «Укрінформу», що канал у тому вигляді, який існував до цього, перестає існувати.

 

«Інвестором каналу був Олексій Костусєв, який заявив, що з припиненням політичної діяльності не зацікавлений у фінансуванні телекомпанії. Ми намагалися знайти інвестора. Планувалося, що новим інвестором буде Сергій Тігіпко. Проте, наші розрахунки не реалізувалися. У нинішніх реаліях розраховувати на те, що реклама дозволить нам працювати, не доводиться», - сказала Наталія Перевалова.

 

За її словами, кількість звільнених за власним бажанням співробітників каналу складає 40 осіб.

 

Співробітники 7-го каналу попрощалися з телеглядачами

 

На офіційній сторінці у Facebook співробітники телеканалу звернулись до телеглядачів: «7 канал закривається. Команда Нати Перевалової , яка створила " Сьомий" в тому вигляді , в якому його полюбив місто, сьогодні працює останній день. Всі ми дуже старалися зробити справжнє телебачення. Без "мочилова" і відчайдушних поцілунків (самі знаєте куди ). Ми перші почали активно «стрімити» і ввели моду на прямі ефіри будь-яких одеських подій : від мітингів до театральних прем'єр. Ми чесно намагалися показувати всі сторони всіх конфліктів (за що частенько отримували від тих і від інших). Ми днювали і ночували на роботі. Минуло всього три місяці, а здається ... На жаль , інвестор не виконав зобов'язань . Втім, ми щиро вдячні йому за те, що весь цей час він жодного разу не втрутився в редакційну політику новин. За те , що дозволив нам самим шукати вірний ракурс. Обіцяємо не пропадати надовго. Якщо вам , як і нам , хочеться справжнього свіжого повітря , чекайте , ми ще заявимо про себе. В інший час і в іншому місці. Обов'язково».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY