Радіостанції групи «ТАВР Медіа» призупиняють мовлення на території Криму

Радіостанції групи «ТАВР Медіа» призупиняють мовлення на території Криму

10 Квітня 2014
7451
10 Квітня 2014
11:41

Радіостанції групи «ТАВР Медіа» призупиняють мовлення на території Криму

7451
Радіостанції групи «ТАВР Медіа» призупиняють мовлення на території Криму
Радіостанції групи «ТАВР Медіа» призупиняють мовлення на території Криму

Радіостанції групи «ТАВР Медіа» - «Хіт FM», «Русское радио - Україна», Radio Roks, Kiss FM, Relax та «Мелодія» - тимчасово припиняють своє мовлення на території Криму. Таку заяву 10 квітня оприлюднило керівництво компанії у зв'язку з виникненням юридичних та технічних проблем забезпечення FM-трансляцій на території півострова, йдеться в повідомленні радіогрупи.

 

«Сьогодні ми не говоримо про відхід компанії з кримського ринку, - скоріше це позиція вичікування слушного часу, щоб перезавантажити мовлення на кримських хвилях. Переконані, що ситуація на півострові найближчим часом стабілізується, і невдовзі ми знову підніматимемо питання ефірного мовлення для наших кримських слухачів», - зауважив генеральний продюсер радіогрупи «ТАВР Медіа» Віталій Дроздов.

 

Частина аудиторії, яка слухала всі шість радіостанцій групи через мережу інтернет, може продовжити робити це й зараз. Ефіри всіх радіостанцій «ТАВР Медіа», як і раніше, доступні на офіційних сайтах кожної з радіостанцій.

 

При цьому «ТАВР Медіа» не планує будь-яких змін у розцінках на мережеву рекламу, оскільки сумарно аудиторія радіостанцій зменшилася менше, ніж на 5%, пояснює комерційний директор радіогрупи Лариса Сірик. «Насамперед ми керуємося інтересами наших клієнтів, перед якими звітуємо за повноту наданих рекламних послуг. Так, сьогодні рекламодавці не можуть розраховувати на слухачів у Криму, але це, фактично, ніяк не відобразиться на рекламних кампаніях, за винятком, хіба-що локальних. Сумарно аудиторія наших радіостанцій зменшилась менше, ніж на 5%. Такі дані наводить компанія GFK. Так що наразі радіобренди групи «ТАВР Медіа» продовжують залишатися рекламними каналами з найбільшим аудиторним охопленням української аудиторії. Більше того, для таких радіостанцій як Kiss FM та Radio Roks слухання через інтернет є постійною практикою серед слухачів. Саме тому говорити про втрату аудиторії взагалі не актуально», - каже комерційний директор.

 

Директор «ТАВР-Медіа» Ігор Чернишов додав, що жодні коливання ринку, наприклад сезонні, не впливали на зміни у прайс-листі, а також зміна карти покриття, а саме її розширення не впливала на зростання цін. «Незважаючи на постійне нарощування мереж та додавання мовлення у нових містах, рекламні розцінки залишались для клієнтів єдиними і незмінними», - наголосив він.

 

Нагадаємо, 14 березня у Криму в містах Керч і Євпаторія групою невідомих було скоєно напад на передавальний центр, де знаходяться передавачі радіостанцій «ТАВР Медіа» - «Хіт FM», «Русское радио - Україна», Radio Roks, Kiss FM, Relax та «Мелодія». Внаслідок нападу було пошкоджено технічне обладнання та порізані дроти передавачів, радіостанції припинили мовлення в Керчі та Євпаторії і прилеглих населених пунктах.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7451
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
1
3639 дн. тому
Мы будет слушать московские радиостанции, потому что Москва это наша столица, а свои слушайте сами.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду