detector.media
10.04.2014 11:41
Радіостанції групи «ТАВР Медіа» призупиняють мовлення на території Криму
Радіостанції групи «ТАВР Медіа» призупиняють мовлення на території Криму

Радіостанції групи «ТАВР Медіа» - «Хіт FM», «Русское радио - Україна», Radio Roks, Kiss FM, Relax та «Мелодія» - тимчасово припиняють своє мовлення на території Криму. Таку заяву 10 квітня оприлюднило керівництво компанії у зв'язку з виникненням юридичних та технічних проблем забезпечення FM-трансляцій на території півострова, йдеться в повідомленні радіогрупи.

 

«Сьогодні ми не говоримо про відхід компанії з кримського ринку, - скоріше це позиція вичікування слушного часу, щоб перезавантажити мовлення на кримських хвилях. Переконані, що ситуація на півострові найближчим часом стабілізується, і невдовзі ми знову підніматимемо питання ефірного мовлення для наших кримських слухачів», - зауважив генеральний продюсер радіогрупи «ТАВР Медіа» Віталій Дроздов.

 

Частина аудиторії, яка слухала всі шість радіостанцій групи через мережу інтернет, може продовжити робити це й зараз. Ефіри всіх радіостанцій «ТАВР Медіа», як і раніше, доступні на офіційних сайтах кожної з радіостанцій.

 

При цьому «ТАВР Медіа» не планує будь-яких змін у розцінках на мережеву рекламу, оскільки сумарно аудиторія радіостанцій зменшилася менше, ніж на 5%, пояснює комерційний директор радіогрупи Лариса Сірик. «Насамперед ми керуємося інтересами наших клієнтів, перед якими звітуємо за повноту наданих рекламних послуг. Так, сьогодні рекламодавці не можуть розраховувати на слухачів у Криму, але це, фактично, ніяк не відобразиться на рекламних кампаніях, за винятком, хіба-що локальних. Сумарно аудиторія наших радіостанцій зменшилась менше, ніж на 5%. Такі дані наводить компанія GFK. Так що наразі радіобренди групи «ТАВР Медіа» продовжують залишатися рекламними каналами з найбільшим аудиторним охопленням української аудиторії. Більше того, для таких радіостанцій як Kiss FM та Radio Roks слухання через інтернет є постійною практикою серед слухачів. Саме тому говорити про втрату аудиторії взагалі не актуально», - каже комерційний директор.

 

Директор «ТАВР-Медіа» Ігор Чернишов додав, що жодні коливання ринку, наприклад сезонні, не впливали на зміни у прайс-листі, а також зміна карти покриття, а саме її розширення не впливала на зростання цін. «Незважаючи на постійне нарощування мереж та додавання мовлення у нових містах, рекламні розцінки залишались для клієнтів єдиними і незмінними», - наголосив він.

 

Нагадаємо, 14 березня у Криму в містах Керч і Євпаторія групою невідомих було скоєно напад на передавальний центр, де знаходяться передавачі радіостанцій «ТАВР Медіа» - «Хіт FM», «Русское радио - Україна», Radio Roks, Kiss FM, Relax та «Мелодія». Внаслідок нападу було пошкоджено технічне обладнання та порізані дроти передавачів, радіостанції припинили мовлення в Керчі та Євпаторії і прилеглих населених пунктах.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY