17 квітня «1+1» покаже фільми Babylon’13 «Самооборона» і «Межигір’я»

17 квітня «1+1» покаже фільми Babylon’13 «Самооборона» і «Межигір’я»

9 Квітня 2014
6071
9 Квітня 2014
11:39

17 квітня «1+1» покаже фільми Babylon’13 «Самооборона» і «Межигір’я»

6071
17 квітня «1+1» покаже фільми Babylon’13 «Самооборона» і «Межигір’я»
17 квітня «1+1» покаже фільми Babylon’13 «Самооборона» і «Межигір’я»

У четвер, 17 квітня, телеканал «1+1» покаже документальні фільми об'єднання Babylon'13 («Вавилон'13») «Самооборона» і «Межигір'я». Про це йдеться в анонсах каналу.

 

«Межигір'я» та «Самооборона» - два нові фільми з циклу «Зима, що нас змінила». У фільмі «Межигір'я» режисерка Юлія Шашкова вирішила провести паралелі між життям у розкішному «Межигір'ї» та занедбаному Єнакієво.

 

«Один з ключових героїв фільму, простий хлопець з Самооборони не стримав сліз, коли потрапив в апартаменти Віктора Януковича. Він дбайливо зняв взуття і обходив усі кімнати весь час запитуючи: невже це все вартувало людських життів?», - йдеться в анонсі. «Вавилон'13» також поспілкувалися з колишніми сусідами родини Януковичів у Єнакієво та знайшли батьківську хату президента-втікача.

 

Фільм «Самооборона» від режисерів Костянтина Кляцкіна та Марії Пономарьової розповідає про формування загонів охорони Майдану. Учасники протестів згадають, як хаотичне об'єднання груп на Михайлівській площі 30 листопада, перетворилося на регулярні загони, що фактично перейняли на себе всі функції міліції.

 

«Це фільм про здатність до самоорганізації в умовах найтяжчих для України часів», - йдеться в анонсі. Один з героїв стрічки - Фома з групи «Мандри», який будучи активним учасником Євромайдану, брав участь у захопленні приміщення Мінкульту.

 

Фільм «Самооборона» вийде в ефір о 22:15, після нього, о 22:50 - «Межигір'я».

 

Нагадаємо, цикл документальних фільмів «Зима, що нас змінила» виробництва творчого об'єднання документалістів Babylon'13 за фінансової підтримки та участі каналу «1+1» стартував в ефірі «1+1» 3 квітня фільмом Юлії Гонтарук і Романа Любого «Небесна сотня». 10 квітня на «1+1» відбудуться прем`єри фільмів Володимира Тихого «Перша смерть» та «Коктейлі Грушевського» Олександра Стеколенка.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6071
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду