На «1+1» вийде докуфільм об’єднання Babylon’13  «Коктейлі Грушевського»

На «1+1» вийде докуфільм об’єднання Babylon’13 «Коктейлі Грушевського»

2 Квітня 2014
5766
2 Квітня 2014
11:24

На «1+1» вийде докуфільм об’єднання Babylon’13 «Коктейлі Грушевського»

5766
На «1+1» вийде докуфільм об’єднання Babylon’13  «Коктейлі Грушевського»
На «1+1» вийде докуфільм об’єднання Babylon’13  «Коктейлі Грушевського»

10 квітня на «1+1» вийде документальний фільм «Коктейлі Грушевського», який був знятий творчим об'єднанням документалістів Babylon`13. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Стрічка вийде в ефір о 22.35.

 

Фільм Олександра Стеколенка «Коктейлі Грушевського» показує, як зазначає канал, швидкий темп радикалізації суспільства. «Після побиття студентів, коли на їхній захист вийшло чимало киян, мало хто й уявити міг, що влада знову вдасться до насилля. Проте саме ігнорування людей на вулицях, спроби їх придушити хитрими та прямими способами і призвело до появи в центрі столиці коктейлів Молотова», - йдеться в анонсі фільму.

 

У фільмі використано виключно архівні матеріали операторів та режисерів творчого об'єдання Babylon`13 , які почали знімати протести з першого дня. «За 23 хвилини фільму чітко простежується напруження атмосфери на вулицях столиці. І якщо на перших кадрах ми бачимо мирних людей у стрічках, що обурюються побиттям дітей, то на останніх кадрах, це вже люди, що готові йти на смерть заради кращого майбутнього. «Коктейлі Грушевського» - це не дослідження, а нариси, які концентрують увагу на атмосфері тих днів, на емоціях і почуттях людей», - повідомляє прес-служба каналу «1+1».

 

Нагадаємо, 10 квітня канал «1+1» також покаже іншу стрічку об'єднання документалістів Babylon`13  «Перша смерть». Фільм вийде о 22.00.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5766
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду