«Сегодня.ua» запустив україномовну версію

«Сегодня.ua» запустив україномовну версію

9 Квітня 2014
6738
9 Квітня 2014
10:56

«Сегодня.ua» запустив україномовну версію

6738
«Сегодня.ua» запустив україномовну версію
«Сегодня.ua» запустив україномовну версію

Новинний портал «Сегодня.ua» запускає українську версію сайту. Про це повідомляє прес-служба ПрАТ «Сьогодні Мультімедіа».

 

Генеральний директор та шеф-редактор ПрАТ «Сьогодні Мультімедіа» Василь Потапов зазначив, що створення української версії порталу входило до стратегічних планів компанії.

 

«Запуск української версії сайту "Сегодня.ua" - це стратегічне рішення, яке було озвучене на початку 2014 року. Згідно з даними міжнародної дослідницької компанії TNS, 32% аудиторії сайту Сегодня.ua у своїх сім'ях спілкуються в основному українською мовою. Це величезна читацька аудиторія, і ми повинні до неї прислухатися. Ми хочемо і надалі розширювати доступність сайту і віримо, що це рішення забезпечить можливість багатьом жителям України читати новини рідною мовою», - пояснив пан Потапов.

 

Головний редактор сайту «Сегодня.ua» Світлана Панюшкіна також додала, що читачі сайту живуть у різних регіонах і україномовна версія сайту наразі сприятиме об'єднанню країни.

 

«Як показують останні дані міжнародної дослідницької компанії Gemius, "Сегодня.ua" охоплює 15,6% інтернет аудиторії. На сьогоднішній день ми входимо до топ-20 найбільш відвідуваних сайтів у країні. У нас величезна читацька аудиторія - від Луганська до Львова, від Сум до Одеси. Ми усвідомлюємо всю відповідальність, яка лежить на нас як на ЗМІ з такою багатомільйонною аудиторією. Тому ми вважаємо, що зараз саме час для старту української версії сайту. Я вірю в те, що наш внесок сприятиме об'єднанню країни», - розповідає пан Панюшкіна.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6738
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
http://ipnet.ua
3674 дн. тому
Чудово! Тепер у мого провайдера http://ipnet.ua ще більше плюсів!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду