detector.media
09.04.2014 10:56
«Сегодня.ua» запустив україномовну версію
«Сегодня.ua» запустив україномовну версію

Новинний портал «Сегодня.ua» запускає українську версію сайту. Про це повідомляє прес-служба ПрАТ «Сьогодні Мультімедіа».

 

Генеральний директор та шеф-редактор ПрАТ «Сьогодні Мультімедіа» Василь Потапов зазначив, що створення української версії порталу входило до стратегічних планів компанії.

 

«Запуск української версії сайту "Сегодня.ua" - це стратегічне рішення, яке було озвучене на початку 2014 року. Згідно з даними міжнародної дослідницької компанії TNS, 32% аудиторії сайту Сегодня.ua у своїх сім'ях спілкуються в основному українською мовою. Це величезна читацька аудиторія, і ми повинні до неї прислухатися. Ми хочемо і надалі розширювати доступність сайту і віримо, що це рішення забезпечить можливість багатьом жителям України читати новини рідною мовою», - пояснив пан Потапов.

 

Головний редактор сайту «Сегодня.ua» Світлана Панюшкіна також додала, що читачі сайту живуть у різних регіонах і україномовна версія сайту наразі сприятиме об'єднанню країни.

 

«Як показують останні дані міжнародної дослідницької компанії Gemius, "Сегодня.ua" охоплює 15,6% інтернет аудиторії. На сьогоднішній день ми входимо до топ-20 найбільш відвідуваних сайтів у країні. У нас величезна читацька аудиторія - від Луганська до Львова, від Сум до Одеси. Ми усвідомлюємо всю відповідальність, яка лежить на нас як на ЗМІ з такою багатомільйонною аудиторією. Тому ми вважаємо, що зараз саме час для старту української версії сайту. Я вірю в те, що наш внесок сприятиме об'єднанню країни», - розповідає пан Панюшкіна.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY