ТВі запустив новий проект Марії Бурмаки «Так, як є»

ТВі запустив новий проект Марії Бурмаки «Так, як є»

7 Квітня 2014
6050
7 Квітня 2014
20:09

ТВі запустив новий проект Марії Бурмаки «Так, як є»

6050
ТВі запустив новий проект Марії Бурмаки «Так, як є»
ТВі запустив новий проект Марії Бурмаки «Так, як є»

Телеканал ТВі запустив в ефір новий авторський проект Марії Бурмаки «Так, як є». Прем'єра програми відбулася в суботу, 5 квітня. Про це йдеться в повідомленні прес-служби каналу.

 

Програма виходитиме в ефір щосуботи об 11:00 з повтором того ж дня о 17:00. У межах проекту Марія Бурмака навідуватиметься до цікавих людей. Кожна наступна серія буде присвячена одному дню із життя гостя програми - відомого політика, митця або шоумена.

 

У першому випуску головною героїнею була Тоня Матвієнко.

 

Нагадаємо, взимку канал ТВі закрив програму Марії Бурмаки «Музика для дорослих». Останній випуск вийшов в ефір 30 січня. На каналі пояснили, що закриття проекту зумовлено не лише тотальною зміною контенту ТВі, а й рейтингами, які показувала програма. Керівництво каналу запропонувало пані Бурмаці подумати над іншим немузичним проектом для ТВі.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6050
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду