ТВі переформатує сітку і започаткує наскрізний прямий ефір

ТВі переформатує сітку і започаткує наскрізний прямий ефір

10 Лютого 2014
5667
10 Лютого 2014
15:05

ТВі переформатує сітку і започаткує наскрізний прямий ефір

5667
ТВі переформатує сітку і започаткує наскрізний прямий ефір
ТВі переформатує сітку і започаткує наскрізний прямий ефір

Найближчим часом телеканал ТВі очікує глобальне переформатування ефірної сітки. За кілька тижнів ТВі започаткує наскрізний прямий ефір, який буде тривати, починаючи з шоу «Ранкові курасани» і до вечірнього ток-шоу «Сьогодні про головне». Про це «Детектор медіа» повідомили в прес-службі каналу, коментуючи причини закриття програми «Музика для дорослих» Марії Бурмаки.

 

Основною мовлення, її віссю стане студія, в якій у прямому ефірі з глядачем буде спілкуватися ведучий, пошуком якого зараз активно займається канал, та його гості.

 

Значну частину свого ефіру ТВі віддає суспільно-політичній інформації.

 

«Таке рішення колектив телеканалу і його керівництво прийняли спільно, зрозумівши і відчувши на зростаючих рейтингах і частках, що в сьогоднішній політичній ситуації глядачі найбільше потребують оперативної, об'єктивної та всебічної інформації. Тому зараз на ТВі відбивається серйозне коригування програм та проектів, у тому числі й авторських, які виходили на каналі до останнього часу», - повідомили в прес-службі ТВі.

 

У прес-службі пояснили, що закриття проекту Марії Бурмаки «Музика для дорослих» зумовлено не лише тотальною зміною контенту ТВі, а й рейтингами, які показувала програма.

 

Марія Бурмака отримала пропозицію подальшої співпраці з ТВі, як і більшість ведучих авторських проектів, уточнили в прес-службі. Про проект, запропонований пані Бурмаці, на каналі обіцяють повідомити найближчим часом - як і про низку інших проектів, які скоро стартують в оновленому ефірі каналу ТВі.

 

Нагадаємо, 30 січня на каналі ТВі вийшов останній випуск програми «Музика для дорослих» з ведучою Марічкою Бурмакою. За словами пані Бурмаки, рішення про закриття програми прийняв генеральний продюсер ТВі Вадим Гарнаев. Керівництво запропонувало ведучій подумати над іншим немузичним проектом для каналу. «Зараз я думаю над цим проектом, мені цікаво спробувати. Напевно, ми будемо знімати пілот. Чи вийде ця програма, чи не вийде, я ще поки не знаю», - прокоментувала пані Бурмака пропозицію від ТВі.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5667
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду