Сьогодні на ICTV вийде додатковий випуск «Свободи слова»

Сьогодні на ICTV вийде додатковий випуск «Свободи слова»

3 Квітня 2014
5581
3 Квітня 2014
14:52

Сьогодні на ICTV вийде додатковий випуск «Свободи слова»

5581
Сьогодні на ICTV вийде додатковий випуск «Свободи слова»
Сьогодні на ICTV вийде додатковий випуск «Свободи слова»

У четвер, 3 квітня, о 20.30 на ICTV вийде в ефір позачерговий випуск програми «Свобода слова». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Ведучий «Свободи слова» Андрій Куликов розповів, що потреба додаткового випуску ток-шоу пов'язана із зміною влади у країні і появою нових облич у політикумі.

 

«Зараз до влади прийшли багато не надто відомих людей, у нас з'являється потреба представити їх. Окрім того, є багато явищ і подій, які потребують додаткових пояснень. Ми просто не встигаємо ставити все в нашу звичайно щотижневу програму», - коментує вихід позачергового випуску ведучий «Свободи слова» Андрій Куликов.

 

На ефір у студію «Свободи слова» завітають: міністр юстиції Павло Петренко, колишній заступник глави Адміністрації Президента Марина Ставнійчук, фахівець із міжнародного права Олександр Задорожний, інші юристи та експерти.

 

Як йдеться у анонсі програми, з міністром юстиції у ток-шоу обговорять реформу судової системи, реакцію адвокатури на події у країні, міжнародні правові аспекти денонсації/неденонсаціі Харківських угод.

 

Окрім того, в «Свободі слова» політики відповідатимуть на запитання глядачів під час прямого інтернет-ефіру. Задати запитання гостю можна на сторінці прямого включення на сайті програми.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5581
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду