detector.media
03.04.2014 14:52
Сьогодні на ICTV вийде додатковий випуск «Свободи слова»
Сьогодні на ICTV вийде додатковий випуск «Свободи слова»

У четвер, 3 квітня, о 20.30 на ICTV вийде в ефір позачерговий випуск програми «Свобода слова». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Ведучий «Свободи слова» Андрій Куликов розповів, що потреба додаткового випуску ток-шоу пов'язана із зміною влади у країні і появою нових облич у політикумі.

 

«Зараз до влади прийшли багато не надто відомих людей, у нас з'являється потреба представити їх. Окрім того, є багато явищ і подій, які потребують додаткових пояснень. Ми просто не встигаємо ставити все в нашу звичайно щотижневу програму», - коментує вихід позачергового випуску ведучий «Свободи слова» Андрій Куликов.

 

На ефір у студію «Свободи слова» завітають: міністр юстиції Павло Петренко, колишній заступник глави Адміністрації Президента Марина Ставнійчук, фахівець із міжнародного права Олександр Задорожний, інші юристи та експерти.

 

Як йдеться у анонсі програми, з міністром юстиції у ток-шоу обговорять реформу судової системи, реакцію адвокатури на події у країні, міжнародні правові аспекти денонсації/неденонсаціі Харківських угод.

 

Окрім того, в «Свободі слова» політики відповідатимуть на запитання глядачів під час прямого інтернет-ефіру. Задати запитання гостю можна на сторінці прямого включення на сайті програми.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY