«Інтер» працює над запуском нового політичного шоу - Ігор Шувалов

«Інтер» працює над запуском нового політичного шоу - Ігор Шувалов

2 Квітня 2014
4824
2 Квітня 2014
14:57

«Інтер» працює над запуском нового політичного шоу - Ігор Шувалов

4824
«Інтер» працює над запуском нового політичного шоу - Ігор Шувалов
«Інтер» працює над запуском нового політичного шоу - Ігор Шувалов

Ігор Шувалов, російський політтехнолог та радник екс-глави Адміністрації президента, співвласника телеканалу «Інтер» Сергія Льовочкіна, повідомив, що «Інтер» зараз працює над запуском нового політичного шоу. Про це він сказав в інтерв'ю «ЛігаБiзнесIнформ»

 

На запитання, чи є плани повернути на канал проект Савіка Шустера або створити нове  суспільно-політичне ток-шоу, пан Шувалов відповів: «Працюємо над цим. Найближчим часом дещо запустимо. Деталі - пізніше».

 

Ігор Шувалов переконує, що зараз «Інтером», як і раніше, керують Дмитро Фірташ та  Сергій Льовочкін. Окрім цього він запевняє, що російські співвласники на канал не впливають: «Решта 29 % належать російським. Але це просто конструкція з 1990 -х. Російські ні на що не впливають. Там навіть грошей немає. Коли прибуток є - є гроші. А так - ні. Росіяни не входять в управління».

 

Також він запевняє, що зараз цензура не є дієвим механізмом: «Вона не працює. І діяльність хлопців з команди Чмиря (екс-заступник голови АП, який займався інформаційним напрямком, - ТК) це тільки підтвердила».

 

Раніше шеф-редактор «Подробностей недели» Ольга Червакова під час чат-конференції на «Детектор медіа» повідомила, що телеканал «Інтер» планує запустити ток-шоу, яке виходитиме в ефір одразу після «Подробностей недели». Співведучими ток-шоу стануть журналісти, так звані «ґест-стар», які будуть задіяні у виготовленні сюжетів для «Подробностей недели» на аутсорсингу.

 

Нагадаємо, 28 березня Служба безпеки України прийняла рішення про скорочення терміну перебування та примусове видворення з України громадянина Російської Федерації, політтехнолога Ігоря Шувалова, який був зобов'язаний протягом п'яти днів залишити територію України. Таке рішення в СБУ обумовили «діями громадянина РФ, які завдають шкоди національній безпеці через втручання в інформаційну сферу нашої держави та сепаратистські прояви».

 

Сам Ігор Шувалов заявив про намір 31 березня оскаржити це рішення СБУ та повідомив, що це вже друга за цей рік спроба видворити його з України.

 

1 квітня СБУ винесла застереження російському політтехнологу Ігорю Шувалову, але водночас скасувала рішення попереднього керівництва СБУ про заборону його в'їзду в Україну. Рішення про видворення пана Шувалова з України залежатиме від його подальшої діяльності в Україні.
 
 
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4824
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду