detector.media
28.03.2014 13:04
«Сніданок з 1+1» збільшує тривалість ефіру на годину
«Сніданок з 1+1» збільшує тривалість ефіру на годину

З понеділка, 31 березня, ранкове шоу «Сніданок з 1+1», яке виходить у прямому ефірі, триватиме на годину довше - з 6.45 до 9.45. Про це повідомляє проес-служба телеканалу «1+1».

 

Ранкове шоу каналу «1+1» збільшує тривалість ефіру на годину, аби долучити до перегляду програми тих, хто прокидається пізніше. Такі глядачі у додаткову годину зможуть побачити найцікавіші моменти того, що було у попередні дві.

 

«Ця година присвячується тим, хто спить довше за нас. Багатьом людям  не потрібно вставати дуже рано:  у них немає дітей і вони пізніше йдуть на роботу. Глядачі благали нас повернутися до тригодинного формату, як це було раніше. Тому третю годину дуже зручно дивитися, якщо ви проспали попередні дві», - повідомила продюсер «Сніданку з 1+1» Юлія Жмакіна.

 

В оновленому «Сніданку з 1+1» буде також додатковий випуск ТСН, і  глядачі зможуть дізнатись про пожії, які сталися після 9-ї години ранку. 

 

Випуски ранкового шоу стануть більш інтерактивними

 

Для більш активного спілкування з глядачами в прямому ефірі свої обов'язки змінять і ведучі програми. Представляти сюжети будуть Людмила Барбір або Марина Леончук, а їх напарники Руслан Сенічкін та Анатолій Анатоліч подаватимуть реакцію глядачів із сторінки програми у Facebook.

 

В ефірі «Сніданку з 1+1» також стартує новий проект «Люди», що присвячений звичайним українцям, які своїми вчинками можуть надихнути усіх.

 

Нагадаємо, 12 грудня 2013 року ранкове шоу «Сніданок з 1+1» змінило звичний формат: замість двох годин прямого ефіру ведучі програми Руслан Сенічкін та Людмила Барбір протягом 6-ти годин не виходили зі студії. З 6.00 до 12.00 в ефірі «1+1» вийшло 12 екстрених випусків новин ТСН з Єгором Гордєєвим та Марічкою Падалко.

 

«Детектор медіа»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY