Телеканал «112 Україна» готовий ділитися стрімами без логотипу

Телеканал «112 Україна» готовий ділитися стрімами без логотипу

26 Березня 2014
2384
26 Березня 2014
09:49

Телеканал «112 Україна» готовий ділитися стрімами без логотипу

2384
Телеканал «112 Україна» готовий ділитися стрімами без логотипу
Телеканал «112 Україна» готовий ділитися стрімами без логотипу

Телеканал «112 Україна» заявляє, що у зв'язку з напруженою ситуацією в країні і нагальною необхідністю оперативно транслювати події з різних точок України, готовий надавати свої відеопотоки для використання іншими каналами. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

У розпорядженні телеканалу «112 Україна» - професійні співробітники та обладнання, зокрема , камери, які дозволяють виходити в прямий ефір під час різних заходів, зазначає прес-служба.

 

«Наше обладнання дозволяє оперативно доносити до телеглядачів те, що відбувається в "гарячих точках" нашої України. Ми звертаємося до всіх телеканалів країни: ми готові віддавати вам свої онлайн-потоки (стрім) без логотипу нашого каналу», - пропонує телеканал.

 

Для користування онлайн-потоками необхідно звертатися до продюсеру телеканалу «112 Україна» Євгенії Захарової, моб. : 050-383-53-86, e-mail: e.zakharova@112.ua.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», генеральний директор «112 Україна» Андрій Подщипков звернувся до українців із заявою, що саме він є власником цього каналу. Про це йдеться в тексті, який «Детектор медіа» отримала від «112 Україна». У зверненні директор каналу спростовує інформацію, що «112 Україна» нібито належить Сергію Арбузову та Віталію Захарченку.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2384
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду