detector.media
26.03.2014 09:49
Телеканал «112 Україна» готовий ділитися стрімами без логотипу
Телеканал «112 Україна» готовий ділитися стрімами без логотипу

Телеканал «112 Україна» заявляє, що у зв'язку з напруженою ситуацією в країні і нагальною необхідністю оперативно транслювати події з різних точок України, готовий надавати свої відеопотоки для використання іншими каналами. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

У розпорядженні телеканалу «112 Україна» - професійні співробітники та обладнання, зокрема , камери, які дозволяють виходити в прямий ефір під час різних заходів, зазначає прес-служба.

 

«Наше обладнання дозволяє оперативно доносити до телеглядачів те, що відбувається в "гарячих точках" нашої України. Ми звертаємося до всіх телеканалів країни: ми готові віддавати вам свої онлайн-потоки (стрім) без логотипу нашого каналу», - пропонує телеканал.

 

Для користування онлайн-потоками необхідно звертатися до продюсеру телеканалу «112 Україна» Євгенії Захарової, моб. : 050-383-53-86, e-mail: e.zakharova@112.ua.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», генеральний директор «112 Україна» Андрій Подщипков звернувся до українців із заявою, що саме він є власником цього каналу. Про це йдеться в тексті, який «Детектор медіа» отримала від «112 Україна». У зверненні директор каналу спростовує інформацію, що «112 Україна» нібито належить Сергію Арбузову та Віталію Захарченку.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY