Олега Наливайка представили колективу Держкомтелерадіо

Олега Наливайка представили колективу Держкомтелерадіо

21 Березня 2014
5834
21 Березня 2014
13:55

Олега Наливайка представили колективу Держкомтелерадіо

5834
Олега Наливайка представили колективу Держкомтелерадіо
Олега Наливайка представили колективу Держкомтелерадіо

Сьогодні, 21 березня, віце-прем'єр міністр України Олександр Сич представив колективу Держкомтелерадіо нового керівника відомства - Олега Наливайка. Про це «Детектор медіа» повідомили в Держкомтелерадіо.

 

Віце-прем'єр-міністр зазначив, що перед Держкомтелерадіо стоять важливі і відповідальні завдання. Зокрема, протистояти інформаційній війні, розв'язаній Росією проти України.

 

«Інформаційна складова безпеки України зруйнована до самих основ, - зазначив пан Сич. - Інформаційна війна Росії почалася з власного народу, а потім перемістилася на українське суспільство. Національний інформаційний щит зруйновано. І не треба нарікати на те, що частина українців свято вірить у те, що подає їм російська пропаганда. Ці люди просто не мали інформаційного контрпродукту».

 

Віце-прем'єр-міністр також наголосив, що в інтересах держави мають сьогодні працювати ЗМІ всіх форм власності. «Український медіаресурс разом з армією повинні забезпечити безпеку держави», - сказав пан Сич.

 

За словами віце-прем'єра, питання розвитку вітчизняного книговидання і книго розповсюдження також залишається одним із найважливіших для уряду і держави.

 

Олег Наливайко подякував уряду та парламенту за довіру. «Розумію, в який складний час доведеться нам працювати. Але ми маємо довіру медіаспільноти, громадськості. Сьогодні нас підтримують і контролюють такі інститути громадянського суспільства, як НСЖУ, Медіапрофспілка, громадський рух "Стоп цензурі!". Будемо працювати з ними у тісному контакті», - сказав голова Держкомтелерадіо.

 

Також сьогодні, 21 березня, віце-прем'єр-міністр Олександр Сич представив колективу Українського національного інформаційного агентства «Укрінформ» нового генерального директора Олександра Харченка.

 

Нагадаємо, Верховна Рада призначила Олега Наливайка головою Державного комітету телебачення і радіомовлення 17 березня. Пан Наливайко до цього був головою Національної спілки журналістів, а в минулому - гендиректором і президентом УНІАН.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5834
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду