detector.media
21.03.2014 13:55
Олега Наливайка представили колективу Держкомтелерадіо
Олега Наливайка представили колективу Держкомтелерадіо

Сьогодні, 21 березня, віце-прем'єр міністр України Олександр Сич представив колективу Держкомтелерадіо нового керівника відомства - Олега Наливайка. Про це «Детектор медіа» повідомили в Держкомтелерадіо.

 

Віце-прем'єр-міністр зазначив, що перед Держкомтелерадіо стоять важливі і відповідальні завдання. Зокрема, протистояти інформаційній війні, розв'язаній Росією проти України.

 

«Інформаційна складова безпеки України зруйнована до самих основ, - зазначив пан Сич. - Інформаційна війна Росії почалася з власного народу, а потім перемістилася на українське суспільство. Національний інформаційний щит зруйновано. І не треба нарікати на те, що частина українців свято вірить у те, що подає їм російська пропаганда. Ці люди просто не мали інформаційного контрпродукту».

 

Віце-прем'єр-міністр також наголосив, що в інтересах держави мають сьогодні працювати ЗМІ всіх форм власності. «Український медіаресурс разом з армією повинні забезпечити безпеку держави», - сказав пан Сич.

 

За словами віце-прем'єра, питання розвитку вітчизняного книговидання і книго розповсюдження також залишається одним із найважливіших для уряду і держави.

 

Олег Наливайко подякував уряду та парламенту за довіру. «Розумію, в який складний час доведеться нам працювати. Але ми маємо довіру медіаспільноти, громадськості. Сьогодні нас підтримують і контролюють такі інститути громадянського суспільства, як НСЖУ, Медіапрофспілка, громадський рух "Стоп цензурі!". Будемо працювати з ними у тісному контакті», - сказав голова Держкомтелерадіо.

 

Також сьогодні, 21 березня, віце-прем'єр-міністр Олександр Сич представив колективу Українського національного інформаційного агентства «Укрінформ» нового генерального директора Олександра Харченка.

 

Нагадаємо, Верховна Рада призначила Олега Наливайка головою Державного комітету телебачення і радіомовлення 17 березня. Пан Наливайко до цього був головою Національної спілки журналістів, а в минулому - гендиректором і президентом УНІАН.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY