Політичне ток-шоу на «Україні» вестиме Іванна Коберник

Політичне ток-шоу на «Україні» вестиме Іванна Коберник

20 Березня 2014
6315
20 Березня 2014
20:24

Політичне ток-шоу на «Україні» вестиме Іванна Коберник

6315
Політичне ток-шоу на «Україні» вестиме Іванна Коберник
Політичне ток-шоу на «Україні» вестиме Іванна Коберник

Телеканал «Україна» запускає щотижневе політичне ток-шоу «Майдан. Точка відліку» з ведучою Іванною Коберник. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Прем'єрний випуск програми «Майдан. Точка відліку» вийде в ефір 28 березня о 19:45 та надалі виходитиме по п'ятницях.

 

Канал «Україна» вирішив запустити політичне ток-шоу у відповідь на зростаючий інтерес глядачів до політичних подій в Україні.

 

«Майдан змінив життя нашої країни та став точкою відліку у новітній українській історії. Беручи до уваги зростаючий інтерес глядачів до участі в політичному житті країни та бажання відкрито обговорювати її майбутнє, телеканал «Україна» запускає нову програму у форматі ток-шоу "Майдан. Точка відліку", жанр якої можна визначити як "народно-політична програма"», - йдеться у повідомленні прес-служби.

 

У ток-шоу будуть брати участь запрошені експерти, серед яких - політики, чиновники, державні діячі, політологи та лідери думок. Також канал запрошує всіх бажаючих брати участь у програмі, виносячи на загальне обговорення конкретні пропозиції щодо вирішення проблем, обговорюваних під час прямого ефіру програми.

 

Іванна Коберник сподівається, що програма «Майдан. Точка відліку» допоможе українцям з різних регіонів краще зрозуміти один одного.

 

«Майдан змінив нашу країну і поставив перед кожним нові виклики. Зараз дуже важливо не просто говорити про наше спільне майбутнє, важливо чути один одного. Ми запрошуватимемо небайдужих людей, які думають не про те «хто винен», а пропонують «що робити». Ми ставимо перед собою два завдання: щоб різні частини України почули і зрозуміли один одного та щоб влада чула і брала до уваги сигнали, що їй посилає суспільство», - розповіла ведуча ток-шоу.

 

Нагадаємо, Іванна Коберник працює в медіагалузі більше 15 років. Була журналістом, випусковим редактором, а також ведучою інформаційних програм на загальнонаціональних каналах. Іванна Коберник - лауреат телевізійної премії «Телетріумф», а також входила до рейтингу «ТОП-100 впливових жінок України».

 

Як писала «Детектор медіа», у зв'язку з політичною ситуацією у країні, 13 березня телеканал «Україна» закрив розважальний проект «Пристрасті на паркеті», який стартував в ефірі 2 березня. Тоді ж директор каналу Мариа Миргородська повідомила, що  «Україна» найближчим часом оголосить про старт свого нового соціально-політичного формату.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6315
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Глядач
3686 дн. тому
Існувало колись на 5-ому каналі ток-шоу Майдан....
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду