detector.media
20.03.2014 20:24
Політичне ток-шоу на «Україні» вестиме Іванна Коберник
Політичне ток-шоу на «Україні» вестиме Іванна Коберник

Телеканал «Україна» запускає щотижневе політичне ток-шоу «Майдан. Точка відліку» з ведучою Іванною Коберник. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Прем'єрний випуск програми «Майдан. Точка відліку» вийде в ефір 28 березня о 19:45 та надалі виходитиме по п'ятницях.

 

Канал «Україна» вирішив запустити політичне ток-шоу у відповідь на зростаючий інтерес глядачів до політичних подій в Україні.

 

«Майдан змінив життя нашої країни та став точкою відліку у новітній українській історії. Беручи до уваги зростаючий інтерес глядачів до участі в політичному житті країни та бажання відкрито обговорювати її майбутнє, телеканал «Україна» запускає нову програму у форматі ток-шоу "Майдан. Точка відліку", жанр якої можна визначити як "народно-політична програма"», - йдеться у повідомленні прес-служби.

 

У ток-шоу будуть брати участь запрошені експерти, серед яких - політики, чиновники, державні діячі, політологи та лідери думок. Також канал запрошує всіх бажаючих брати участь у програмі, виносячи на загальне обговорення конкретні пропозиції щодо вирішення проблем, обговорюваних під час прямого ефіру програми.

 

Іванна Коберник сподівається, що програма «Майдан. Точка відліку» допоможе українцям з різних регіонів краще зрозуміти один одного.

 

«Майдан змінив нашу країну і поставив перед кожним нові виклики. Зараз дуже важливо не просто говорити про наше спільне майбутнє, важливо чути один одного. Ми запрошуватимемо небайдужих людей, які думають не про те «хто винен», а пропонують «що робити». Ми ставимо перед собою два завдання: щоб різні частини України почули і зрозуміли один одного та щоб влада чула і брала до уваги сигнали, що їй посилає суспільство», - розповіла ведуча ток-шоу.

 

Нагадаємо, Іванна Коберник працює в медіагалузі більше 15 років. Була журналістом, випусковим редактором, а також ведучою інформаційних програм на загальнонаціональних каналах. Іванна Коберник - лауреат телевізійної премії «Телетріумф», а також входила до рейтингу «ТОП-100 впливових жінок України».

 

Як писала «Детектор медіа», у зв'язку з політичною ситуацією у країні, 13 березня телеканал «Україна» закрив розважальний проект «Пристрасті на паркеті», який стартував в ефірі 2 березня. Тоді ж директор каналу Мариа Миргородська повідомила, що  «Україна» найближчим часом оголосить про старт свого нового соціально-політичного формату.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY