Телеканал ZIK запускає новий проект «Інсайдери. Під прикриттям»

Телеканал ZIK запускає новий проект «Інсайдери. Під прикриттям»

20 Березня 2014
9672
20 Березня 2014
17:20

Телеканал ZIK запускає новий проект «Інсайдери. Під прикриттям»

9672
Телеканал ZIK запускає новий проект «Інсайдери. Під прикриттям»
Телеканал ZIK запускає новий проект «Інсайдери. Під прикриттям»

На західноукраїнському телеканалі ZIK 31 березня стартує новий проект у жанрі «журналіст змінює професію», який отримав назву «Інсайдери. Під прикриттям». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Команда програми каналу ZIK «ПРАВОкація» повертається в ефір у новому проекті журналістських розслідувань «Інсайдери. Під прикриттям».

 

«"ПРАВОкація" - це один із найуспішніших проектів телеканалу ZIK, про що свідчили  його рейтинги. Та команда проекту  - дуже молода і амбітна, вони прагнули розвитку та змін, мали чимало цікавих ідей. Власне, їх ми і реалізовуємо у новому проекті. В його основі - також розслідування,  але гостріші, сміливіші та дуже динамічні.  Проект "Інсайдери. Під прикриттям" - глибший за змістом, аніж "ПРАВОкація"», - повідомив генеральний директор медіаходингу  ZIK Дмитро Добродомов.

 

 

«Коли на місце одного звільненого нечесного міліціонера, чиновника, простого працівника підприємства приходив такий самий - це нагадувало боротьбу з вітряками. Тож ми вирішили розширити межі своїх розслідувань. Наша мета - не викриття порушень однією людиною, а ретельне  дослідження усієї системи роботи - від низу і до самих верхів», -  говорить керівник проекту «Інсайдери. Під прикриттям» Галина Роспопа.

 

Перший сезон проекту триватиме рік. Кожен випуск - це щоразу інша професія, яку «обере» журналіст, інший заклад.  Канал обіцяє глядачам довершені розслідування журналістів-шпигунів, сенсаційні зізнання людей, задіяних у системі, величезну кількість прихованих зйомок.

 

Творча група  проекту переконана, що роздобуті знання та інформація стануть їхньою головною зброєю у боротьбі із системою.

 

«Принцип роботи журналістів ZIK - досягнення конкретного результату. Якщо у попередньому проекті ми домагалися, щоб карали конкретних людей,  винних за порушення закону, то тепер наша мета глобальна -  зруйнувати систему. Розслідування допоможуть нам зрозуміти, що варто змінювати в тій чи іншій сфері, яким чином цього можна досягнути. Журналісти готуватимуть свої пропозиції, ми збиратимемо думки експертів, сподіваємося на активність людей, які більше не хочуть працювати у старій системі. Змінимо систему разом!», - сподівається Галина Роспопа.

 

 

Нагадуємо, з 28 лютого щоп'ятниці о 22.25 у прямому ефірі телеканалу ZIK виходить програма Люстраційного комітету Майдану Львівщини.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9672
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду